Connect with us

FOTBAL

Echipele cu restanţe financiare la AJF sunt somate să îşi achite obligaţiile până în 15 martie!


Conform Comitetului Executiv, echipele care mai au datorii şi după data de 15 martie nu vor mai fi programate în competiţii


Reluarea campionatelor organizate de AJF Sălaj este programată în data de 8 martie, atât la Liga a IV-a, cât şi la Liga a V-a. În acest sens, Comitetul Executiv s-a reunit săptămâna trecută pentru a pune la punct unele detalii organizatorice şi a adoptat o serie de decizii importante ce-i priveşte pe membrii afiliaţi. În discuţie s-a adus şi restanţele financiare pe care le au mai multe echipe faţă de AJF Sălaj. Astfel, forul condus de Daniel Sabou a stabilit ca data de 15 martie să fie termenul limită până când echipele vizate pot să îşi rezolve problemele financiare. În caz contrar, nu vor mai fi programate în competiţii după această dată.

“Aprobă cu majoritate de voturi (4-3) ca până la data de 15.03.2020, toate echipele înscrise în competiţiile organizate de catre AJF Sălaj, să îşi achite restanţele financiare. După termenul stabilit,echipele care înregistrează datorii către AJF, nu vor mai fi programate în competiţii”, se arată în comunicatul emis de AJF Sălaj.

În cadrul întâlnirii de săptămâna trecută s-a decis în unanimitate de voturi data de desfăşurare a Adunării Ordinare a AJF Sălaj, care va avea loc în 28.03.2020 la Restaurant Transilvania din Zalău, urmând ca detaliile şi ordinea de zi să fie anunţate în conformitate cu statutul AJF Sălaj.

Comitetul Executiv a stabilit şi data reluării campionatelor la juniori. Astfel, prima etapă din 2020 de la juniori C are loc pe 26.03, la juniori D pe 27.03, în timp ce la juniori E în 28.03. În condiţiile în care la juniori E sunt mai multe echipe, iar campionatul trebuie să se termine până pe 11 mai, la această categorie au fost programate două etape intermediare, pe 7 şi 14 aprilie.

Etapă intermediară la Liga a IV-a şi Liga a V-a, pe 21 aprilie

În condiţiile în care campionatul Ligii a IV-a trebuie să se termine pe 7 iunie, AJF Sălaj a programat o etapă intermediară, care va avea loc pe 22 aprilie. Tot în această dată va avea loc  o etapă intermediară şi la Liga a V-a, eşalon care este structurat în trei serii. Atât la Liga a IV-a, cât şi la Liga a V-a se va juca un play-off şi un play-out. În play-off intră primele patru clasate, unde se va juca tur-retur, iar în play-out va avea loc un singur tur.

În 25 martie se dispută semifinalele fazei judeţene a Cupei României

Pe data de 25 martie, AJF Sălaj a stabilit data disputării semifinalelor fazei judeţene a Cupei României. În această competiţie au mai rămas Sportul Şimleu, Rapid Jibou, Dumbrava Gîlgău şi Agronova Dragu, meciurile urmând să se desfăşoare într-o singură manşă. În perioada următoare va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea celor două partide. Finala fazei judeţene a Cupei României va avea loc pe 27 iunie, adică după disputarea barajului de promovare în Liga a III-a.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL