Connect with us

LIGA I

Superliga de minifotbal revine în actualitate. PROGRAMUL etapei


Cea mai puternică întrecere din minifotbalul sălăjean se reia în această săptămână cu ultima etapă a turului. Lupta la titlu rămâne deschisă, în condiţiile în care primele patru clasate sunt despărţite de şase puncte


După ce şi-au făcut încălzirea la meciurile din optimile Cupei României, formaţiile din Superligă sunt gata să înceapă treaba şi în campionat. Prima etapă din 2020 din cea mai puternică întrecere din minifotbalul sălăjean se reia în această săptămână cu ultima etapă a turului. La prima vedere primele clasate au meciuri uşoare în care pornesc favorite, însă surprizele pot apărea în fiecare joc.

Liderul Dia Guard Cipricom a disputat deja aseară jocul cu UM Marisa, iar la final de săptămână sunt programate şi celelalte patru jocuri. Campioana Autovip Garden joacă cu Boldor Florex Hida, ocupanta locului 8, iar Dandonia, formaţie aflată pe locul 3 se duelează cu Squadra Azzura.

Eliminată din Cupa României, Autoland Hosu rămâne să se concentreze pe campionat. În cadrul primei etape din 2020, “rechinii” joacă cu Rapid Peceiu, o formaţie care mai speră la calificarea în play-off.

Zece etape au mai rămas de jucat din sezonul regulat al Superligii, după care va urma un play-off, cu primele patru clasate, care vor jucat tur-retur, în timp ce echipele clasate pe locurile 5 – 10 vor evolua în play-out, unde vor fi programate cinci runde.

Înainte de reluarea campionatului, Dia Guard Cipricom ocupă fotoliul de lider şi are două puncte avans faţă de ocupanta locului 2, care este campioana en-titre Autovip Garden.

Pe poziţia a treia se află Dandonia, care este la 5 puncte în spatele liderului, în timp ce Autoland Hosu ocupă poziţia a patra, care mai  are mici speranţe în lupta la titlu, fiind la şase puncte în spatele primului loc.

Miză mai există şi pentru echipele aflate pe locurile 5 şi 6, UM Marisa şi Rapid Peceiu care mai speră să prindă faza superioară a campionatului.

UM Marisa se află pe locul 5, la 3 puncte de ultima poziţie ce asigură calificarea în play-off, în timp ce Rapid Peceiu este pe locul 6, la 7 puncte de Autoland Hosu. În etapa de la finalul săptămânii, Rapid Peceiu va întâlni Autoland Hosu, un joc în care echipa lui Cristian Jula are neapărat nevoie de victorie pentru a mai putea spera la play-off.

Etapa a IX-a se dispută după programul:

Vineri, ora 18.00: Stelya Brădet – Venus Giurtelec (OT)

Ora 19.00: Dandonia – Squadra Azzura (OT)

Ora 20.00: Autovip Garden – Boldor Florex Hida (OT)

Ora 21.00: Rapid Peceiu – Autoland Hosu (OT)

UM Marisa – Dia Guard Cipricom s-a disputat

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I