Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, prestaţie onorabilă cu posibila adversară de la barajul pentru Liga a III-a


Într-un meci de verificare cu CAO Oradea, gruparea de sub Măgură a avut o prestaţie bună şi a fost aproape de un rezultat pozitiv. În cele din urmă, bihorenii au câştigat cu 2 – 1, marcând golul victoriei în minutul 90


Chiar în ziua în care Federaţia Română de Fotbal a programat tragerea la sorţi a duelurilor pentru barajul de promovare în Liga a III-a, iar Sălajul a aflat că se va duela cu Bihorul, Sportul Şimleu a avut programat un joc de verificare cu CAO Oradea!

Liderul Ligii a IV-a Sălaj şi prima clasată din Liga a IV-a Bihor s-au întâlnit la Oradea, pe Stadionul “Motorul” unde Sportul Şimleu a dat peste  posibila adversară de la barajul pentru Liga a III-a.

În faţa echipei ce domină autoritar campionatul Ligii a IV-a Bihor, echipa pregătită de George Zima a avut o prestaţie bună şi a fost aproape de un rezultat pozitiv.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 2, după un contraatac, dar după 10 minute, Sportul Şimleu a egalat prin Codruţ Ardelean, care a înscris cu un şut de la 12 m, după o centrare a lui  Răzvan Pop.

Sportul Şimleu a avut câteva ocazii bune în prima repriză, dar de prin minutul 60, CAO Oradea a început să pună stăpânire pe joc, mai ales că Sportul Şimleu a efectuat toate schimbările, iar George Zima a trimis în teren şi patru juniori. Până la urmă CAO Oradea a marcat golul victoriei în minutul 90 şi a reuşit un succes de moral în faţa echipei pe care o poate întâlni la barajul pentru Liga a III-a.

“A fost un joc încrâncenat, poate şi din prisma faptului că s-a aflat chiar miercuri că cele două judeţe vor juca între ele la barajul pentru Liga a III-a. Sunt foarte mulţumit de atitudinea băieţlilor, de cum ne-am prezentat, mai ales că am venit după un antrenament foarte greu în ziua precedentă. Am pierdut cu 2 – 1, dar ultimul gol l-am primit în minutul 90, când deja am efectuat toate schimbările şi aveam patru jucători de la juniori în teren”, a spus antrenorul Şimleului, George Zima.

Pentru Sportul Şimleu urmează sâmbătă un amical cu Luceafărul Oradea, iar de duminică, elevii lui George Zima vor începe cantonamentul de la Ip. Pe 29 februarie are loc şi ultima partidă de verificare, cu SCM Zalău.

CAO Oradea – Sportul Şimleu 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Andrei Balog (2) şi Sergiu Ciocan (90), respectiv Codruţ Ardelean (12)

CAO: Debre – Țîrtea, Sundas, L. Popa, Ș. Man – Negruțiu, Cherman, Tenche, Balog – Blăgea – Dobrescu. Au mai jucat: Ghețe – Copil, Panti, D. Stan, Ioviță, D. Costea, R. Ardelean, Cherman, Sg. Ciocan și Al. Lezeu. Antrenor: Florin Fărcaş

Sportul Şimleu: Paul Cosma – Olimpiu Ardelean, Bogdan Oltean, Silviu Crişan, Răzvan Pop, Adelin Neaga, Marius Leitan, George Pop, Daniel Contraş, Andrei Chiş şi Codruţ Ardelean. Au mai intrat: Raul Cristuţiu – Paul Mokan, Sebastian Pop, Daniel Gut, Vlad Pop, Mălin Sabău, Lazăr Zoltan şi Răzvan Szatmari. Antrenor: George Zima

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL