Connect with us

JUNIORI

Juniorii I de la CSS Zalău s-au calificat la turneul semifinal

Elevii lui Dorian Faur au obţinut o victorie în patru seturi în faţa celor de la LPS Bihorul Oradea şi şi-au asigurat calificarea în faza următoare a campionatului. Sălăjenii mai au de disputat un meci, în deplasare la LPS Bistriţa


Secţia de volei de la Clubul Sportiv Şcolar se mândreşte în acest sezon cu echipe bune, spre foarte bune la toate categoriile de vârstă, fie că vorbim de minivolei, speranţe, cadeţii sau juniori.

Dacă la categoria de vârstă speranţe, CSS Zalău merge “ceas” şi a câştigat toate turneele, şi echipa de minivolei s-a calificat la turneul semifinal. Aproape de o calificare în faza următoare a competiţiei este şi echipa de cadeţi, care are nevoie de o victorie, duminică, la Baia Mare, pentru a obţine biletele pentru turneul semifinal.

Până atunci, să spunem că la finalul săptămânii trecute, juniorii pregătiţi de Dorian Faur s-au calificat la turneul semifinal, după ce au reuşit să câştige în patru seturi în faţa celor de la LPS Bihorul Oradea.

Primul set a fost unul la îndemâna zălăuanilor care nu au permis adverasarului decât 16 puncte.

Însă, bihorenii au replicat perfect şi şi-au adjudecat setul II la 23. În cele din urmă, după încă două seturi echilibrate, elevii lui Dorian Faur s-au impus cu 3 – 1 la seturi şi au câştigat partida ce le asigură calificarea la turneul semifinal.

Jocul celor de la CSS Zalău încă suferă după accidentarea universalului Cristian Pop, antrenorul Dorian Faur fiind nevoit să improvizeze. Până la urmă, totul a ieşit bine pentru CSS Zalău, iar sălăjenii aşteaptă cu încredere duelul din ultima etapă a sezonului regulat, pe terenul celor de la LPS Bistriţa.

“Dacă am fi reuşit să câştigăm şi setul doi, probabil că învingeam cu 3 – 0. Aşa, ne-am făcut singuri viaţa grea. Am gestionat bine finalul seturilor trei şi patru şi am reuşit să câştigăm. Este greu fără Cristian Pop. Dar, una peste alta, ne propunem să terminăm pe locul 2 în Serie şi ne-ar plăcea  să organizăm şi un turneu semifinal la Zalău”.

Dorian Faur – antrenor CSS Zalău


CSS Zalău – LPS Bihorul Oradea 3 – 1

CSS Zalău: Viktoratos Theodor, Andrei Şamşudan, Andrei Bărbânţă, Sebastian Cordon, Darius Crişan, Vlad Vasian, Sebastian Hidan – libero. Au mai evoluat: Marius Nemeş şi Alexandru Jurge. Antrenor: Dorian Faur


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI