Connect with us

FOTBAL

Campioana Sălajului a aflat judeţul de unde o să vină adversarul de la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

În această dimineaţă, la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Campioana judeţului nostru se va duela cu echipa campioană a judeţului Bihor


Lupta pentru titlul judeţean din Liga a IV-a este una foarte interesantă şi trei echipe pare că se luptă pentru locul 1. Sportul Şimleu şi Rapid Jibou sunt favorite, însă, Dumbrava Gîlgău ţine aproape şi ar putea avea un cuvânt de spus.

Oricum, până la stabilirea campioanei judeţene, în această dimineaţă, la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

Astfel, echipa care va câştiga campionatul Ligii a IV-a în judeţul Sălaj se va lupta pentru promovarea în Liga a III-a cu echipa care va câştiga campionatul în judeţul Bihor.

La finalul turului, în Sălaj, pe primul loc se află Sportul Şimleu, în timp ce în Bihor, pe locul 1 se află CAO Oradea. De menţionat că cele două echipe vor disputa şi un meci amical, astăzi.

De precizat că meciul tur va avea loc la data de 13 iunie, ora 18.00, urmând ca returul să se dispute o săptămână mai târziu, de la ora 17.30. Meciul tur va avea loc în Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL