Connect with us

BOX

Pugilistele de la CSM Zalău au intrat în ring cu gândul la Cupa României

Elevele antrenorilor Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au participat la sparring-uri la Salonta, dar şi la Zalău, pentru a fi în formă maximă la Cupa României ce va avea loc la Buzău. Înainte de a pleca la Cupa României, pugilistele vor urca în ring şi la o competiţie ce va avea loc la Cluj-Napoca


După Campionatul Naţional de Seniori, pentru secţia de Box de la CSM Zalău urmează o altă competiţie de mare anvergură. Este vorba despre Cupa României la Feminin. Până la această competiţie ce va avea loc săptămâna viitoare, sportivii secţiei de box se pregătesc intens, pentru a fi în formă maximă la ora startului competiţiei.

Astfel, la finalul săptămânii trecute, pugiliştii s-au deplasat la Salonta, pentru meciuri de verificare şi pregătire. Opt sportivi de la CSM Zalău au făcut deplasarea. Este vorba despre Szatmari Maria, Lucza Renata, Margareta Hidigan, Andreeea Ardelean, Andreea Varga, Diana Tănăsescu, Cristian Terec şi Andrei Roşca.

După meciurile de la Salonta, pugiliştii de la CSM Zalău nu au avut pauză, iar sâmbătă dimineaţa, la Sala de Box din incinta Stadionului Municipal Zalău au avut loc o serie de antrenamente comune, cum meciuri de verificare. Alături de pugiliştii de la CSM Zalău, la această acţiune au participat şi sportivi de la CSM Cluj, ACS Speranţa Jucu şi Box Club MLG Zalău.

În urma acestor două acţiuni, de la CSM Zalău s-au evidenţiat Diana Tănăsescu, Szatmari Maria, Ana Neaga, Andreea Varga, Lucza Renata, Andrei Roşca şi Cristian Terec.

Duminică, CSM Zalău va deplasa un lot format din 7 pugiliste pentru Cupa României. Competiţia va avea loc la Buzău. Este vorba de Diana Tănăsescu (62 kg), Szatmari Maria (48 kg), Margareta Hidigan (52 kg), Lucza Renata (54 kg), Andreea Ardelean (60 kg), Andreea Varga (48 kg) şi Elida Oşan (64 kg). Obiectivul clubului este cucerirea a cel puţin patru medalii.

Până la plecarea la Cupa României, miercuri, la Cluj-Napoca, CSM Zalău participă cu 9 sportivi la Cupa 16 februarie. Este vorba despre Diana Tănăsescu, Szatmaria Maria, Margareta Hidigan, Lucza Renata, Andreea Ardelean, Andreea Varga, Elida Oşan, Cristian Terec şi Andrei Roşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX