Connect with us

Ştiri din Sălaj

Patronul de la GIMI Home, părintele diacon Muste Gheorghe a trecut la Domnul

Azi noapte, 16 februarie, după o grea suferință a trecut la Domnul, părintele diacon Gheorghe Muste din Zalău.

Părintele diacon, s-a născut în anul 1965, a fost căsătorit având șase copii și aparținea de Parohia „Sfânta Familie” Zalău. În perioada 1980-1984 a fost elev al Liceului Industrial nr 1 din Zalău. A urmat cursurile Facultății de Teologie Greco-Catolică, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” a Departamentului Oradea, în perioada 2009-2013; iar cursurile de master în perioada 2013-2015.

Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, preoții, persoanele consacrate și credincioșii ridică rugăciuni pentru odihna sufletului adormitului întru Domnul, ca sufletul lui să se așeze cu drepții care din veac au bineplăcut Lui.

„Cel ce Te‑ai arătat din Fecioară, Mântuitorul meu, ai mărit fecioria; de aceea cetele fecioarelor, aprinzându‑şi candelele, cântă Ţie, dorind mărirea Ta. Deci, precum pe acelea, aşa şi pe robul Tău învredniceşte‑l să intre în cămara Ta cea dumnezeiască, cu rugăciunile curatei Fecioare, binecuvântata Maica Ta, care Te‑a născut fără prihană, şi cu ale tuturor sfinţilor Tăi, Iubitorule de oameni”.

În veci pomenirea lui!

sursa: Episcopia Unită cu Roma Greco-Catolică Oradea

Muste Gheorghe împreună cu soţia Aurica deţin firma GYM INVEST SRL (brand GIMIHOME) care este prezentă pe piaţă începând cu anul 1998, fiind specializată în comerţ en-gros şi en-detail a produselor de uz casnic şi menaj.
Comercializează:
-produse uz casnic şi menaj,
-ambalaje din plastic,
-ambalaje din inox,
-articole din plastic pentru curăţenie (bureţi de vase, lavete, ştergătoare, coşuri de gunoi, pubele, mătură, făraş, bidinea, coadă cromată, etc.)
-rechizite şcolare
-produse HORECA,
-produse unică folosinţă,
-produse importate din Italia, Ungaria, Germania, Republica Moldova, Croaţia şi alte ţări (damigene sticlă, butoaie plastic, produse inox şi sticlărie, etc.).
-candelă din plastic şi din sticlă
-produse artizanale
Succesul companiei se datorează orientării către necesităţile şi nevoile clienţilor prin angajamentul asumat de angajaţi şi de companie de a oferi servicii de o calitate superioară la preţuri competitive, satisfacţia clienţilor fiind evaluată prin chestionare.
Scopul firmei este de a ajunge lider în domeniul comerţului cu produse din plastic. Pentru a realiza scopul, firma oferă soluţii inovative, practice şi sigure. Scopul final propus este satisfacţia totală a clienţilor (firme şi angajaţii acestora, persoane fizice).

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj