Connect with us

FOTBAL

Flore Pop: “Rapid Jibou va fi mai puternică la reluarea campionatului!”


Chiar dacă Jiboul a iernat pe locul secund în Liga a IV-a, directorul sportiv al formaţiei de pe Someş este optimist şi crede că – la finalul sezonului  – Rapidul va fi învingătoarea 


Cei mai importanţi jucători de la Unirea Mirşid au ajuns în vară la Rapid Jibou, alături de Florin Pop, care a fost numit director sportiv.

Aceste mutări au adus un plus echipei de pe Someş, care se bate cu şanse reale la câştigarea campionatului.

“Mă bucur că domnul primar Dan Ghiurco şi domnul preşedinte Marius Stana au încredere în noi şi ne susţin necondiţionat din toate punctele de vedere. Am ales Rapid Jibou pentru că a fost proiectul cel mai serios iar mie îmi plac provocările şi cred că împreună prin muncă vom reuşi. Le mulţumim pentru eforturile făcute ca echipei să nu îi lipsească nimic. Rapid Jibou a practicat un joc frumos chiar dacă procesul de omogenizare nu a fost chiar aşa uşor”, a spus Florin Pop.

Directorul sportiv vede o luptă disputată între Rapid Jibou şi Sportul Şimleu, dar spune că echipa sa va fi mai puternică în a doua parte a campionatului.

“În această iarnă, am făcut un cantonament, vom disputa jocuri amicale şi au venit jucători buni. Cu siguranţă vom fi mai puternici în retur şi ne dorim să câştigăm campionatul, dar şi să promovăm. Va fi o luptă strânsă, dar totul depinde de noi. Cred în această echipă şi cred că vom realiza lucruri frumoase şi la sfârşit ne vom bucura cu toţii. Până acolo ne aşteaptă meciuri grele, în care adversarii vor da totul, dar noi avem obligaţia de a ne pregăti cât mai bine şi a fi mai puternici. Îi aşteptăm pe suporteri lângă noi pentru a ne susţine, atât la meciurile de acasă, cât şi la cele din deplasare”, a mai spus oficialul Jiboului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL