Connect with us

FOTBAL

Rapid Zimbor şi-a programat trei amicale cu echipe din alt judeţ

Gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciuca îşi va măsura forţele cu o echipă din judeţul Cluj, tur – retur, precum şi cu o echipă din judeţul Bistriţa-Năsăud


La finalul turului, în Seria Est, lider este Rapid Zimbor. Deşi gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciuca a început dezastruos sezonul cu trei eşecuri consecutive, în etapa a IV-a a reuşit să învingă CS Hida, după care a urmat o serie impresionantă.

Astfel că, după prima parte de campionat, Rapid Zimbor este lider în Seria Est, la egalitate de puncte cu ACS Tihău.

Obiectivul echipei din Zimbor este câştigarea campionatului şi promovarea în Liga a IV-a. Tocmai de aceea, în această perioadă şi-a stabilit un program de pregătire pentru ca la startul returului să fie în cea mai bună formă.

Primăria şi Consiliul Local Zimbor sunt alături de echipa de fotbal care reprezintă comuna în competiţiile oficiale organizate de AJF Sălaj şi în acest sens lucrează în permanent la proiecte ce privesc modernizarea Bazei Sportive din comună, pentru ca echipa să aibă toate condiţiile pentru a putea participa în Liga a IV-a.

Au fost montate tribune care urmează să fie acoperite, iar autorităţile locale au în vedere şi construirea unor vestiare. Totul se va desfăşura pas cu pas, cert este că autorităţile susţin activitatea echipei de fotbal antrenate de Marius Cosma.

Pentru retur, echipa din Zimbor îşi doreşte să fie la capacitate maximă şi să nu mai aibă startul dezastruos din tur. Pentru aceasta, echipa condusă de Liviu Ciuca şi Gabi Mureşan şi-a stabilit şi trei meciuri amicale.

Rapid Zimbor are programat primul amical împotriva celor de la Speranţa Jucu. Dacă vremea va permite, meciul se va desfăşura pe Stadionul din Zimbor în data de 16 februarie. O săptămână mai târziu, sălăjenii se vor duela din nou cu Speranţa Jucu, de această dată, urmând ca meciul să se desfăşoare la moderna Bază Sportivă din Jucu.

“Mă bucur că la finalul turului suntem pe primul loc. Sperăm să reuşim să promovăm şi să terminăm investiţiile la Baza Sportivă, în cazul în care vom juca în Liga a IV-a să o putem face la Zimbor, să nu fim nevoiţi să jucăm în altă parte. Vom transfera şi trei-patru jucători pentru a întări lotul”, spunea primarul Gabriel Mureşan, la începutul acestui an.

Înainte de startul returului, Rapid Zimbor va primi vizita în 1 martie a echipei de fotbal din Silvaşu de Câmpie (judeţul Bistriţa-Năsăud).

În cele trei meciuri amicale, Marius Cosma şi Liviu Ciuca vor testa mai mulţi jucători.

“Urmează să începem perioada de pregătire şi vom efectua trei amicale în această perioadă. Ne pregătim  pentru retur, obiectivul fiind promovarea în Liga a IV-a”

Gabriel Mureşan

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL