Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii sălăjeni au aplicat sancţiuni de 88.000 de lei pentru nereguli în domeniul silvic

Poliţiştii din Sălaj au desfăşurat, la nivel judeţean, în luna ianuarie, opt acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor în domeniul silvic. În urma a 210 controale în fondul forestier şi locuri de depozitare precum şi asupra a 264 mijloace de transport, au fost aplicate peste 62 de sancțiuni contravenţionale, fiind confiscată cantitatea de aproximativ 89 de metri cubi masa lemnoasă


În luna ianuarie 2020, polițiștii sălăjeni cu atribuţii în domeniul ordinii publice au organizat opt acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, pe raza judeţului.

Au fost efectuate 210 de controale la societăţi comerciale și fondul forestier, ocazie cu care au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 88.000 lei, la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de aproximativ 89 metri cubi masă lemnoasă.

La activități, poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj şi de specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Sălaj, Gărzii Forestiere Sălaj, precum şi de reprezentanţii Gărzii Judeţene de Mediu.

Totodată, au fost confiscate/indisponibilizate şi trei fierăstraie mecanice.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj