Connect with us

CUPA ROMANIEI

Două dueluri între echipe din Superligă, în optimile Cupei României la minifotbal

Dia Guard Cipricom – Venus Giurtelec şi Dandonia – Stelya Brădet sunt la prima vedere cele mai interesante jocuri din optimi, în condiţiile în care se înfruntă echipe de primă ligă


Trei surprize mari s-au înregistrat în grupele Cupei României, iar trei echipe din Liga 3 au reuşit să ajungă în optimi. ACS Cavalerii, AS Onix şi Bad Boys se pot mândri că sunt în primele 16 echipe din această competiţie, iar la final de săptămână vor avea ocazia să îşi măsoare forţele cu echipe mult mai bine cotate.

Unele dintre ele au avut noroc la tragerea la sorţi, astfel că  AS Onix a dat peste Glznele Fine, o echipă ce activează în Lia 2. Bad Boys va întâlni o formaţie din Superligă, pe Rapid Peceiu, în faţa căreia porneşte cu şansa a doua, însă are speranţe că poate face un meci mare.

O misiune extrem de dificilă va avea ACS Cavalerii, care urmează să se dueleze cu Autoland Hosu, o fruntaşă din Superligă.

În optimi vor avea loc şi două dueluri între echipe din Superligă. Dia Guard Cipricom – Venus Giurtelec şi Dandonia – Stelya Brădet sunt la primva vedere cele mai interesante jocuri, în care Dia Guard şi Dandonia sunt favorite, dar fiind vorba de o competiţie a rezultatelor surpriză se poate întâmpla orice.

Autovip Garden – Onorel Alex Service, Tenaris – UM Marisa şi Michelin – Grand Team Şimleu sunt celelalte partide din optimile Cupei, toate jocurile urmând a avea loc vineri şi sâmbătă, la Baza Sportivă Onix Traian.

Pentru toate grupările, aceste jocuri pot fi şi o ultimă pregătire înainte de reluarea campionatelor, având în vedere că din această săptămână revine în actualitate Liga 3 şi Liga 4, iar de săptămâna viitoare se reia Liga 2 şi Superliga.

Sferturile Cupei se joacă în aprilie

Cupa României se va întrerupe după disputatea jocurilor din optimi, urmând ca sferturile de finală să aibă loc abia pe 17 aprilie.

Semifinalele vor avea loc în luna mai, iar finalele se vor disputa la finalul sezonului.


În sferturi se va juca după următorul program: 

Învingătoare meci 1 – Învingătoare meci 5

Învingătoare meci 2 – Învingătoare meci 6

Învingătoare meci 3 – Învingătoare meci 7

Învingătoare meci 4 – Învingătoare meci 8


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI