Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. In memoriam Denisa Florentina | Sâmbătă, tânăra va fi condusă pe ultimul drum

Prietenii Denisei au realizat un videoclip emoţionant în memoria ei. Tânăra decedată miercuri dimineaţa va fi condusă sâmbătă pe ultimul drum. Cei care doresc să-i fie alături, slujba de înmormântare va avea loc de la ora 12.00, la Popeni. 


Durere fără margini în comuna Mirşid, dar nu numai. Denisa Florentina s-a stins din viaţă la vârsta de 18 ani şi a lăsat în urma sa multă tristeţe atât în sufletul celor din familie, cât şi a prietenilor. A decedat la Spitalul Judeţean din Zalău, cu două ore înainte de a fi transportată la un spital din Bucureşti unde urma să sufere o intervenţie chirurgicală.

Din păcate nu a apucat, iar vestea tragică a lovit precum un trăznet comunitatea din Popeni – comuna Mirşid, locul în care a copilărit Denisa. Familia este îndurerată şi acceptă cu greu cele întâmplate, iar prietenilor nu le vine să creadă că au pierdut-o pe Denisa la o vârstă atât de fragedă.

În memoria celei care a fost Denisa Florentina, prietenii ei au realizat un videoclip emoţionant în care rulează poze cu tânăra. Comunitatea este în doliu şi plânge pentru pierderea unei tinere pline de spreanţe şi care avea tot viitorul în faţă.

Vineri, Denisa va fi condusă pe ultimul drum, slujba de înmormântare fiind de la ora 12.00, la Popeni.

Autorităţile locale din Mirşid sunt alături de familia îndurerată şi joi, primarul Călin Bereschi a fost în vizită la aceştia şi a anunţat că Primăria şi Consiliul Local Mirşid o să le acorde un ajutor de urgenţă, sub forma unui sprijin financiar.

“Denisa era o fată bine crescută şi care învăţa destul de bine la şcoală. Păcat că s-a întâmplat această nenorocire. Avea tot viitorul în faţă. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească”, ne-a spus Călin Bereschi, primarul comunei Mirşid.

Denisa i-a lăsat în urmă pe părinţi, dar şi pe doi frăţiori mai mici.

Mai jos este videoclipul realizat de prieteni, în memoria Denisei.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj