Connect with us

HANDBAL

Din cauza gripei, junioarele I de la CSS Zalău nu au făcut deplasarea în Timiş

Elevele Gabrielei Muntean au acuzat o stare de răceală şi chiar gripă, astfel că nu a putut face deplasarea la Giarmata, pentru duelul cu CS Leu din etapa a II-a de la Grupa Speranţă


Junioarele I de la CSS Zalău au încheiat pe locul 5 în Seria E a Campionatului Naţional şi ca urmare va participa la Grupa Speranţă, acolo unde face parte din Grupa 3, alături de CS Arena Târgu Mureş şi CS Leu Giarmata.

După ce în prima etapă de la Grupa Speranţă, junioarele I de la CSS Zalău au avut liber, sălăjencele urmau să se deplaseze în judeţul Timiş, pentru duelul cu CS Leu Giarmata, meci din etapa a II-a.

Doar că echipa sălăjeană nu a mai făcut deplasarea şi a pierdut jocul la “masa verde”. “Nu am făcut deplasarea din motive medicale”, ne-a spus antrenoarea Gabriela Muntean.

Se pare că mai multe fete de la echipă ar fi răcite şi unele chiar au acuzat o stare de gripă. “Foarte multe fete au fost răcite sau cu stare gripală şi din această cauză nu am putut face deplasarea”, a spus şi Dorian Faur, directorul CSS Zalău.

Prin urmare, CSS Zalău a pierdut jocul de la Giarmata, scor 10 – 0.

Junioarele III de la CSS Zalău încheie sezonul regulat pe locul 5

La finele săptămânii trecute au avut loc meciurile din cadrul ultimei etape din sezonul regulat în Campionatul Naţional de handbal feminin la categoria de vârstă junioare III.

CSS Zalău ocupa locul 5 înaintea acestei etape şi putea urca o poziţie în clasament în cazul în care reuşea să obţină o victorie în ultima etapă, pe teren propriu, în faţa celor de la LPS Fleseriu Sebeş.

Jocul s-a desfăşurat duminică, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” şi a fost unul extrem de echilibrat în prima parte. Totuşi, la capătul primei reprize, echipa din Sebeş se afla în avantaj, scor 9 – 8.

În partea secundă, diferenţa de pe tabelă s-a majorat şi în cele din urmă, sălăjencele au cedat partida la  opt goluri diferenţă. În urma acestui rezultat, CSS Zalău încheie sezonul regulat pe locul 5, în timp ce LPS Fleseriu Sebeş a terminat prima parte a sezonului pe locul 4.

În continuare, campionatul va continua cu Grupa Valoare şi Grupa Speranţă.


CSS Zalău – LPS Fleseriu Sebeş 18 – 26 (8 – 9)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL