Connect with us

CUPELE EUROPENE

Tensiuni în vestiarul vicecampioanei, după eliminarea din Cupa Challenge!?


După terminarea jocului de miercuri seara cu VK Cez Karlovarsko, soţia preşedintelui Vasile Coţa ar fi intrat la vestiare şi i-ar fi băgat în şedinţă pe jucători, într-un moment în care Leo Dal Bosco şi compania se pregăteau să meargă la duşuri


Volei Municipal Zalău a părăsit Cupa Challenge în faza optimilor de finală. După ce în partida tur din Cehia a pierdut cu 3 – 0, în meciul retur de miercuri seară de la Zalău, vicecampioana a fost învinsă cu 3 – 1 de Karlovarsko, rezultat care a nemulţumit conducerea.

Astfel, după terminarea partidei, soţia preşedintelui Vasile Coţa ar fi intrat la vestiare şi i-ar fi băgat în şedinţă pe jucători, într-un moment în care Leo Dal Bosco şi compania se pregăteau să meargă la duşuri.

Jucătorii ar fi fost luaţi la rost de Daniela Coţa pentru evoluţia modestă de sub fileu, iar la ţintă ar fi fost luat şi antrenorul Bogdan Tănase.

După un schimb de replici, soţia preşedintelui i-ar fi reproşat antrenorului că nu a abordat o tactică corespunzătoare pentru acest meci, lucru ce pare să-l fi iritat pe tehnician.

Din câte se pare, Tănase ar fi răbufnit şi şi-ar fi aruncat mapa cu statistica spunând că în aceste condiţii el pleacă de la echipă. Sursele din anturajul echipei spun că Daniela Coţa nu s-ar fi împotrivit, spunându-i antrenorului că este liber să plece!

Interesant de spus că statisticile de pe CEV arată că jucătorii de la Volei Municipal Zalău au fost mai buni decât cehii la TOATE capitolele.

Drept urmare, Gabriel Cherbeleaţă a făcut cele mai multe puncte şi a fost cel mai bun în atac, Sinkonnen a fost cel mai bun la serviciu, Gabriel Ghionea la blocaj, în timp ce la preluare s-a remarcat Goran Skundric. Cu toate acestea, pe teren a câştigat VK Cez Karlovarsko, cea care a mers în sferturile competiţiei.

Rămâne de văzut cum se vor rezolva toate problemele de la CS Volei Municipal, care trebuie acum să se concentreze pe campionat, acolo unde a căzut pe locul 4. Este adevărat însă faptul că Zalăul are cu două meciuri în minus faţă de SCMU Craiova.

Situaţia se poate remedia, dar urmează o perioadă de foc, cu cinci meciuri în campionat, într-un interval de 14 zile! Primul va fi sâmbătă, în deplasare la Explorări Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE