Connect with us

CUPELE EUROPENE

Volei Municipal Zalău este OUT din Cupa Challenge

Echipa pregătită de Bogdan Tănase şi Bogdan Nicolae a pierdut şi returul cu cehii de la VK ČEZ Karlovarsko şi a părăsit competiţia europeană


Volei Municipal Zalău a ajuns până în faza optimilor de finală în Cupa Challenge şi în acest sezon, la fel cum se întâmpla şi anul trecut. Primul adversar mai dificil pentru echipa sălăjeană a venit în această fază, fiind cehii de la VK ČEZ Karlovarsko.

În manşa tur, gruparea din Cehia s-a impus categoric cu 3 – 0, iar miercuri după amiază, Volei Municipal Zalău a încercat imposibiliul şi a încercat să obţină biletele pentru sferturile de finală. Doar că, cehii s-au dovedit a fi o “nucă prea tare” pentru echipa sălăjeană şi au început ca din tun meciul.

În mai puţin de o oră de joc, VK ČEZ Karlovarsko avea deja 2 – 0 la seturi, după două seturi identice, scor 20 – 25. Abia în setul trei s-au trezit zălăuanii şi au reuşit să câştige cu 25 – 19, ca mai apoi să piardă şi setul 4, scor 23 – 25, la capătul a 24 de minute de joc.

S-a terminat 3 – 1 pentru echipa din Cehia care obţine astfel calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge.

Pentru Volei Municipal, Gabriel Cherbeleaţă a reuşit 18 puncte, urmat de Rogerio Nogueira cu 15 puncte. De cealaltă parte, pentru echipa din Cehia, Marcel Lux a reuşit 17 puncte.


Volei Municipal Zalău – VK CEZ Karlovarsko 1 – 3 (-20, -20, 19, -23)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE