Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău are un program încărcat pe final de sezon regulat

După ce şi-a amânat meciurile cu Unirea Dej şi Gloria Buzău, vicecampioana şi-a dat programul peste cap şi urmează să dispute şase partide în doar 18 zile


Potrivit celor relatate pe site-ul oficial al clubului, mai mulţi jucători de la Volei Municipal Zalău au acuzat probleme medicale şi o parte dintre ei au fost diagnosticaţi cu gripă. În aceste condiţii, conducerea a solicitat amânarea jocurilor de săptămâna trecută, pe care vicecampioana trebuia să le joace pe teren propriu.

Pe 5 februarie, Volei Municipal Zalău trebuia să joace acasă cu Unirea Dej, iar pe 8 februarie, tot acasă, cu Gloria Buzău, însă ambele partide au fost reprogramate cu acordul adversarilor. Astfel, jocul cu Unirea Dej a fost mutat pe data de 18 februarie, în timp ce meciul cu Gloria Buzău a fost reprogramat pentru data de 24 februarie.

În condiţiile în care cele două jocuri s-au amânat, întreg programul din luna februarie a fost dat peste cap şi a devenit extrem de încărcat. În doar 18 zile, Volei Municipal va juca nu mai puţin de şase partide oficiale, între care vor fi  derby-urile cu Arcada Galaţi şi cu SCMU Craiova.

Între derby-ul cu Arcada Galaţi şi partida cu Gloria Buzău va fi doar o zi de pauză. Partida cu campioana are loc pe 22 februarie, de la ora 14.00, iar jocul cu Buzăul, pe 24 februarie, de la ora 18.00.


Programul echipei CS Volei Municipal din luna februarie:

12.02: Acasă cu Karlovarsko (Cupa Challenge)

15.02: În deplasare cu Explorări Baia Mare

18.02: Acasă cu Unirea Dej

22.02: Acasă cu Arcada Galaţi

24.02: Acasă cu Gloria Buzău

29.02: În depasare cu SCMU Craiova


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1