Connect with us

Ştiri din Sălaj

DRAMĂ. Tânăra din Mirşid care îşi revenise miraculos după un accident grav a decedat

Denisa Florentina a fost în comă, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, dar şi-a revenit miraculos şi a revenit acasă. Din păcate, însă, tânăra din Popeni s-a stins din viaţă în această dimineaţă


Un accident grav avea loc la începutul lunii decembrie, în comuna Mirşid. Doi tineri au fost în autoturism, iar dacă şoferul a scăpat cu răni uşoare, tânăra Denisa Florentina, în vârstă de 18 ani, a fost rănită grav.

Tânăra de 18 ani însă a suferit leziuni multiple, la membrele inferioare şi superioare, dar şi la nivelul creierului. Cum starea tinerei era critică, medicii de la Spitalul Județean Zalău au decis să trimită victima la Spitalul de Urgenţă din Cluj-Napoca.

Şi-a revenit miraculos. Şi-a adus aminte de tot ce s-a întâmplat, cunoştea pe toată lumea, îşi simţea mâinile şi totul părea că este în regulă. Astfel, de aproape două săptămâni a revenit acasă, iar părinţii erau foarte fericiţi de progresul fetei.

Din păcate, marţi, 11 februarie, tânăra Denisa a avut probleme respiratorii şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Zalău. Doctorii au sesizat că tânăra în vârstă de 18 ani are probleme la trahee şi a fost transportată la spitalul din Oradea unde urma să sufere o intervenţie chirurgicală.

Medicii din Oradea ar fi văzut că este ceva mai complicat şi nu au putut interveni, astfel că Denisa a revenit la spitalul din Zalău, urmând ca în această dimineaţă, la ora 9.00 să fie transportată la Bucureşti pentru operaţie.

Însă, în această dimineaţă, în jurul orei 7.00 a venit o veste cumplită, iar Denisa Florentina a pierdut lupta şi s-a stins din viaţă la doar 18 ani…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj