Connect with us

Ştiri din Sălaj

Din cauza gripei, cursurile au fost suspendate la trei şcoli din Zalău

Cursurile au fost suspendate la o clasă de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”, precum şi la o clasă de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău şi Şcoala Gimnazială “Simion Bărnuţiu”


Gripa şi virozele au ajuns la mai multe şcoli din Zalău. Tocmai din acest motiv, cursurile au fost suspendate la trei clase din trei şcoli.

Astfel, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj comunică situația referitoare la suspendarea temporară a cursurilor la nivelul unităților de învățământ preuniversitar din Județul Sălaj: – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău: suspendarea temporară a cursurilor pentru clasa a VIII-a A, intervalul 10-12.02.2020; – Colegiul Național „Silvania” Zalău: suspendarea temporară a cursurilor, pentru clasa a IX-a A, intervalul 10-12.02.2020; – Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău: suspendarea temporară a cursurilor, pentru clasa a II-a D, intervalul 10-11.02.2020.

Menționăm că Inspectoratul Școlar Județean Sălaj monitorizează zilnic cazurile de gripă, iar acest proces va dura până la finalul sezonului rece. Există, de asemenea, o legătură operativă permanentă cu Direcția de Sănătate Publică Sălaj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj