Connect with us

FOTBAL

Vlad Opriş – fundaş ACS FC Recea: “Suntem conştienţi că ne aşteaptă un retur greu”

Fotbalistul şimleuan s-a adaptat uşor la echipa maramureşeană, devenind om de bază pentru echipa din Recea. Totodată, fundaşul în vârstă de 23 de ani este conştient că urmează un retur dificil, dar cu multă muncă şi seriozitate consideră că ACS FC Recea îşi poate îndeplini obiectivul, promovarea în Liga a II-a


Şimleuanul Vlad Opriş este un fotbalist cu experienţă la nivelul Ligii a II-a, unde a evoluat pentru echipe precum Juventus Bucureşti, CS Baloteşti, Foresta Suceava sau Luceafărul Oradea.

În vara trecută s-a transferat la ACS Fotbal Comuna Recea, în Liga a III-a. I-a plăcut proiectul maramureşenilor şi a venit să pună umărul pentru promovarea echipei în eşalonul secund.

Fundaşul este apreciat la Recea şi a fost om de bază în tur. Ba mai mult, jucătorul a demonstrat că este polivalent şi chiar dacă este fundaş central de meserie, Opriş a jucat în mai multe partide ca mijlocaş la închidere.

Indiferent de postul pe care a jucat, fotbalistul şimleuan a dat randament şi chiar a avut “lipici” la gol, reuşind o dublă în victoria obţinută de echipa sa în faţa celor de la Industria Galda de Jos.

Vlad Opriş se declară mulţumit de parcursul din tur, mai ales că la jumătatea sezonului, ACS Fotbal Comuna Recea este în grafic, fiind lider în Seria a V-a din Liga a III-a.

“După cum se vede şi în clasament, a fost un parcurs foarte bun, exceptând câteva meciuri în care am făcut nişte paşi greşiţi. La început a fost puţin mai greu până m-am adaptat pe postul de mijlocaş la închidere, dar apoi a fost totul în regulă”, ne-a declarat Opriş.

ACS FC Recea s-a reunit în 20 ianuarie şi a dat startul pregătirilor pentru partea a doua a sezonului. La finele săptămânii trecute, iar maramureşenii au disputat deja câteva meciuri amicale, urmând ca miercuri să se dueleze şi cu SCM Zalău.

Returul Ligii a III-a va debuta în 7 martie şi va fi unul extrem de interesant în Seria a V-a, acolo unde ACS FC Recea şi Minaur Baia Mare se luptă pentru locul 1. Vlad Opriş spune că pentru echipa sa urmează un retur dificil, însă este încrezător că echipa din Recea îşi poate îndeplini obiectivul.

“Suntem conştienţi că ne aşteaptă un retur greu. Cu seriozitate în pregătiri şi multă muncă, eu zic că vom fi pe primul loc la finalul campionatului”, spune şimleuanul.

Totodată, fundaşul în vârstă de 23 de ani îşi propune pentru partea a doua a sezonului să rămână sănătos pentru a-şi putea ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivul.

“Îmi doresc să fiu sănătos şi să nu mai am probleme cu genunchiul. De asemenea, mi-aş dori să joc cât mai mult”, a încheiat Vlad Opriş.

Sursa foto: UP Foto / Paul Ursachi

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL