Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tractorist neatent a provocat un accident. Un tânăr în vârstă de 20 ani a ajuns la spital

În timp ce efectua manevra de mers înapoi, un bărbat în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui tractor cu remorcă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani. În urma impactului, tânărul a ajuns la spital


Duminică, 9 februarie, în jurul orei 18.00, pe Drumul Județean 108B s-a produs un accident de circulație în urma căruia o persoană a fost rănită ușor.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din comuna Surduc, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (tractor și remorcă) nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, a pătruns cu remorca pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tânărului.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul.

Pentru tânăr rezultatul a fost negativ, iar bărbatul de 43 de ani a avut o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj