Connect with us

HANDBAL

Junioarele III de la CSS Zalău, învinse la Satu Mare

Micuţele handbaliste nu au reuşit să repete isprava reuşită în disputa cu LPS Târgu Mureş şi au fost nevoite să se recunoască învinse în disputa de pe terenul celor de la LPS Satu Mare, echipă ce se află pe podium în Seria H


Junioarele III de la CSS Zalău au reuşit o victorie zdrobitoare în etapa precedentă, reuşind să surclaseze LPS Târgu Mureş. În această etapă, micuţele handbaliste au avut o misiune ceva mai dificilă şi au întâlnit o echipă de pe podium, LPS Satu Mare, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a din sezonul regulat al Campionatului Naţional.

Echipa din Satu Mare era pe locul 3 înaintea acestui duel şi venea după un eşec suferit pe terenul celor de la CSS Viitorul Cluj, în timp ce CSS Zalău avea moral bun după victoria în faţa târgmureşencelor.

În tur, echipa din Satu Mare s-a impus la două goluri diferenţă la Zalău şi sălăjencele sperau să-şi poate lua revanşa.

Jocul s-a desfăşurat duminică dimineaţa, 2 februarie, de la ora 11.00 în Sala LPS Ecaterina Both. Jocul a fost destul de echilibrat, însă, în permanenţă echipa din Satu Mare a avut avantaj de trei – patru goluri, avantaj pe care şi l-a menţinut pe tot parcursul jocului.

Astfel, la finalul partidei, tabela indica 23 – 19 în favoarea echipei din Satu Mare, care astfel îşi păstrează locul 3 în clasament.

De cealaltă parte, CSS Zalău se află pe locul 5 în Seria H, având cu şase puncte mai puţin decât LPS Satu Mare. Pentru CSS Zalău urmează duminică ultimul meci din sezonul regulat, pe teren propriu în faţa celor de la LPS Fl. Fleseriu Sebeş


LPS Satu Mare – CSS Zalău 23 – 19 (13 – 10)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL