Connect with us

DIVIZIA A1

De ce nu joacă Goran Skundric?


Surse din interiorul clubului spun că libero-ul din Serbia nu mai doreşte să intre în teren, din cauză că cei din conducere nu i-ar fi plătit ultimele salarii


În ultima perioadă, CS Volei Municipal Zalău a fost în atenţia publică, dar nu prin rezultate şi performanţe, ci mai degrabă prin problemele financiare apărute în sânul echipei.

Deşi Primăria municipiului Zalău s-a achitat mereu de sarcini şi a asigurat un buget generos conform contractului de finanțare, că cei din conducerea clubului au gestionat banii după bunul lor plac.

Se pare însă, că banii nu au ajuns şi unde era cel mai important, adică în buzunarele jucătorilor.

De exemplu, Leo Del Bosco și compania au fost lăsaţi fără salarii, chiar înaintea Sărbătorilor de Iarnă, dar aceasta nu a fost singura problemă de acest gen, deoarece sunt și altele mai grave.

Goran Skundric, nimeni altul decât libero-ul din Naţionala Serbiei, a venit în vara anului trecut la Zalău cu speranțe la câștigarea unui titlu național.

În ultima vreme, însă, acesta nu a jucat, iar în locul său în teren a fost trimis George Gavriz, un jucător tânăr, fără prea mare experiență.

Acest lucru s-a întâmplat și la importanta partidă din Cehia, din optimile Cupei Challenge, pe care CS Volei Municipal a pierdut-o clar, cu scorul de 3 – 0.

Mai apoi, sârbul a lipsit și la jocul de duminică, de la Cluj-Napoca, acolo unde vicecampioana României a pierdut surprinzător în fața unei formații modeste.

Am încercat să vedem care sunt și cauzele pentru care nu joacă Skundric. Surse din interiorul clubului spun că sârbul ar fi primit doar două salarii în ultimele şase luni.

Ca urmare, experimentatul voleibalist a refuzat să mai joace pentru Volei Municipal Zalău până când nu îşi va primi drepturile salariale.

Mai multe pe acest subiect și în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 februarie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1