Connect with us

JUNIORI

Speranţele de la CSS Zalău au câştigat şi turneul IV

Echipa pregătită de Dan Onuţe a reuşit să termine en fanfare prima parte a campionatului, reuşind să câştige şi ultimul turneu. Sălăjenii au câştigat detaşat grupa din care au făcut parte şi aşteaptă cu încredere primul turneu semifinal ce va avea loc în luna martie


În acest sezon, Clubul Sportiv Şcolar Zalău este o echipă redutabilă în Campionatul Naţional de Volei la categoria de vârstă speranţe. Echipa pregătită de Dan Onuţe defilează în campionat, reuşind să câştige turneu după turneu.

Mai întâi, CSS Zalău s-a impus la turneul de la Baia Mare, după care, elevii lui Dan Onuţe au triumfat la turneul de la Zalău, organizat de Academia de Volei “Lazăr Marius”, pentru ca mai apoi să câştige şi turneul organizat chiar de Clubul Sportiv Şcolar.

La finele săptămânii trecute a fost programat şi turneul IV, clubul organizator fiind CSS Topliţa. La start s-au aflat echipa gazdă şi cele două formaţii sălăjene, CSS Zalău şi Academia de Volei “Lazăr Marius”, având în vedere că CSS 2 Baia Mare a abandonat lupta pe parcurs.

CSS Zalău este lider detaşat în Seria E şi datorită acestui fapt, antrenorul Dan Onuţe a decis să folosească toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie.

Chiar şi aşa, aceştia s-au ridicat la nivelul titularilor şi în aceste condiţii, CSS Zalău a reuşit să obţină victorii pe linie şi la turneul de la Topliţa. Băieţii pregătiţi de Dan Onuţe au trecut cu 3 – 0 de Academia de Volei “Lazăr Marius”, după care CSS Zalău a învins şi CSS Topliţa, în patru seturi. Duelul dintre Academia de Volei “Lazăr Marius” şi CSS Topliţa a fost câştigat de echipa din Topliţa cu scorul de 3 – 1.

În aceste condiţii, CSS Zalău şi-a adjudecat al patrulea turneu din tot atâtea posibile. A fost ultimul turneu.

“Un lucru îmbucurător a fost faptul că jucătorii care au evoluat mai puţin până acum s-au ridicat la nivelul titularilor. Am rulat tot lotul şi mă bucur că am reuşit să câştigăm. Avem concurenţă pe posturi şi este benefic acest lucru pentru echipă”, ne-a declarat Dan Onuţe.

Primele două clasate din cele şase serii se califică la turneul semifinal, alături de cele mai bune patru echipe aflate pe locul 3. Primul turneu semifinal va avea loc în luna martie.


Rezultatele de la turneul de la Topliţa:

CSS Zalău – Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău 3 – 0

CSS Topliţa – CSS Zalău 1 – 3

Academia de Volei “Lazăr Marius”  Zalău – CSS Topliţa 1 – 3

CSS Zalău: Claudiu Stoica, Dan Vlad Pop, Vlad Almaş, Raul Boieş, Szabo Cristian, George Horincar, Szabo Daniel, Raul Şandor, Vlad Pop şi Bogdan Pavel. Antrenor: Dan Onuţe


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI