Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău nu renunţă la bătălia pentru titlu!

Aflată pe locul 3, la 4 puncte de prima poziţie, dar şi cu un meci în minus, echipa antrenată de Florin Morar abordează a doua parte de campionat cu speranţe că poate trece în clasament peste Rapid Jibou şi Sportul Şimleu


Ani la rând, Dumbrava Gîlgău a fost o echipă de top din Liga a IV-a şi s-a bătut mereu la titlul de campioană. L-a câştigat doar în 2017, iar în ultimii doi ani a pierdut bătălia cu Unirea Mirşid.

Gruparea din Gîlgău Almaşului a început sezonul 2019 – 2020 tot cu gândul la primul loc, însă a pierdut un mic tempo, după ce în etapa a II-a a fost învinsă de Rapid Jibou.

La jumătatea turului, antrenorul Marius Paşca a plecat la SCM Zalău, iar banca tehnică a fost preluată de Florin Morar. Cu noul antrenor, Dumbrava s-a mişcat bine, iar în ultimele şapte meciuri a înregistrat şase victorii.

A pierdut doar jocul de la Sportul Şimleu, dar a rămas în cursa pentru primul loc, fiind pe locul 3 la jumătatea campionatului.

“Având în vedere că în cele şapte meciuri am înregistrat şase victorii şi o singură înfrângere, consider că am avut un parcurs normal.La jocul de la Şimleu, puteam mai mult, dar având în vedere modul în care ne-am prezentat, victoria gazdelor a fost meritată”, a spus antrenorul Florin Morar.

Întreaga retrospectivă a parcursului din tur al echipei Dumbrava Gîlgău, în ziarul Sportul Sălăjean din 5 februarie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL