Connect with us

VOLEI

Firmă de deszăpezire sancţionată pentru că nu a luat măsuri de întreţinere a drumului public


Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au sancţionat o firmă de deszăpezire  cu o amendă în valoare de 14.500 lei, pentru că nu şi-a făcut treaba pe Drumul Judeţean 108 A, pe raza comunei comuna Horoatu Crasnei, mai exact în zona Poic


În perioada sezonului rece, poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale firmelor de deszăpezire, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, în valoare de 50315 lei.

Ultima sancţiune pe acest segment a fost aplicată, miercuri, 5 februarie, de către poliţişti din cadrul Serviciului Rutier.

Firma de deszăpezire a fost sancţionată cu amendă în valoare de 14.500 lei, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă (drumul era acoperit cu zăpadă), pe Drumul Judeţean 108 A, în comuna Horoatu Crasnei (Poic).

Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă.

Pentru o călătorie în siguranţă, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj recomandă tuturor participanţilor la trafic să ţină cont de condiţiile meteorologice atunci când pornesc la drum și să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor de trafic.

În condiţiile producerii unor fenomene meteo ce pot afecta siguranţa circulaţiei rutiere, polițiștii sălăjeni recomandă atât conducătorilor de vehicule, cât şi pietonilor să manifeste prudenţă în trafic și să respecte regulile de circulaţie.

Conform IPJ Sălaj, până la această oră, în judeţul Sălaj, nu sunt drumuri blocate. Poliţiştii sunt la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie grave şi menţinerea unei atitudini prudente în trafic.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI