Connect with us

FOTBAL

Daniel Supuran, ofertat de fruntaşele din Liga a IV-a

Fotbalistul s-a despărţit în această iarnă de SCM Zalău şi va evolua din retur la o formaţie din al patrulea eşalon


Daniel Supuran a fost unul dintre puţinii fotbalişti care au îmbrăcat tricoul formaţiei SCM Zalău, dar şi tricoul echipei FC Zalău. Pe această listă se mai află Claudiu Băican, Sebastian Duma, Gabriel Coţi, Ervin Kinczel, Răzvan Dulap, Andrei Pop  şi mai recent, Florin Istrate.

Pentru Supuran, revenirea sa la Zalău a fost una dificilă, având în vedere că talentatul fotbalist originar din Zalău a renunţat la cariera de performanţă acum aproape patru ani.

Între timp, acesta a evoluat în Liga a IV-a la Unirea Mirşid sau Dumbrava Gîlgău, dar a fost şi la muncă în străinătate, prin Anglia. A revenit în vară cu elan mare la noua echipă a Zalăului, dar lipsa de pregătire fizică a fost un minus pentru el.

În prima parte a campionatului, au existat meciuri în care Supuran a fost titular, iar în alte partide a intrat pe parcursul jocului. Din păcate, jucătorul în vârstă de 23 de ani nu a reuşit să rupă gura târgului, astfel că el a fost unul dintre cei care au părăsit clubul în această iarnă.

Devenit jucător liber, Supuran a fost contactat de mai multe echipe cu pretenţii din Liga a IV-a, precum Sportul Şimleu, Dumbrava Gîlgău, AS Chieşd şi CS Barcău Nuşfalău. Jucătorul nu a luat însă o decizie clară, dar a precizat că – cel puţin în acest retur  – va juca în Liga IV-a Sălaj.

La doar 23 de ani, Daniel Supuran mai are timp să îşi arate calităţile, calităţi care au fost remarcate când era junior. Să nu uităm că, în anul 2014, zălăuanul era selecţionat pentru reprezentativa Under 19 a României, pentru meciurile din preliminariile Campionatului European de la Tbilisi (Georgia).

“A fost o perioadă frumoasă, în care am încercat să joc după o perioadă de aproape 4 ani, timp în care am fost şi în străintate. Însă, chiar şi asa, cu bune şi rele, a fost o altă experienţă care a contribuit la progresul meu ca om. Mulţumesc clubului pentru şansa oferită şi le doresc băieţilor mult succes pe mai departe!”.

Daniel Supuran

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 12 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL