Connect with us

Feminin

Două echipe din Liga 1 Feminin şi-au schimbat antrenorul

Vasas Femina Odorhei şi Fortuna Becicherecu Mic vor aborda returul din Liga 1 Feminin cu antrenori noi pe bancă


Încă este pauză competiţională în fotbalul feminin, urmând ca Liga 1 Feminin, iar echipele profită din plin pentru a-şi încărca bateriile pentru a doua jumătate a campionatului. Dacă Heniu Prundu Bârgăului a optat pentru un cantonament în Spania, în cadrul altor cluburi din prima ligă au avut loc câteva schimbări în ceea ce priveşte banca tehnică.

Cele mai importante schimbări au avut loc la Vasas Femin Odorhei şi la Fortuna Becicherecu Mic, echipe care în această pauză competiţională şi-au schimbat antrenorul principal.

Gruparea din judeţul Harghita s-a despărţit de antrenorul Alexandru Andraşi, antrenorul alături de care la finele sezonului 2018 – 2019, Vasas Femina Odorhei a reuşit cea mai bună performanţă din istoria clubului, anume câştigarea Cupei României.

A fost o decizie de comun acord, după cum informează clubul din Odorhei.

Totuşi, Vasas Femina nu a stat mult pe gânduri şi deja are un nou antrenor. Astfel, începând din acest retur, Attila Vago se va ocupa de pregătirea echipei feminine. Vago are o vastă experienţă în antrenorat, fiind antrenor la echipele masculine a celor de la FC Odorheiu Secuiesc şi FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Attila Vago a fost şi antrenorul naţionalei feminine a Ungariei.

Şi Fortuna Becicherecu Mic va aborda returul cu un nou antrenor principal.

Gruparea din judeţul Timiş se află pe locul 3 la finalul turului de campionat, la şase puncte în spatele liderului “U” Olimpia Cluj şi la un singur punct în spatele celor de la Universitatea Galaţi, echipa de pe locul 2.

Cu toate acestea, în urma unor discuţii în cadrul clubului, din retur, Sorin Brîndescu va prelua funcţia de antrenor principal. Înainte de a prelua această funcţie, Brîndescu a fost manager sportiv în cadrul clubului.

Sorin Brîndescu a fost antrenor principal la echipa masculină de Liga a II-a, ASU Politehnica Timişoara, înainte de a se alătura proiectului de la Fortuna Becicherecu Mic.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin