Connect with us

FOTBAL

Silvania Cehu Silvaniei câştigă “triunghiularul” de la Cupa AJF

Cu doar trei echipe la start, competiţia de la Liga a IV-a a programat doar trei jocuri. Silvania Cehu Silvaniei le-a învins atât pe Someşul Someş-Odorhei, cât şi pe Rapid Jibou, reuşind să câştige trofeul, deşi marea favorită era Rapid Jibou, care a fost pe ultimul loc


Cupa AJF Sălaj nu a reprezentat interes pentru echipele din Liga a IV-a, deşi AJF Sălaj a pus la bătaie premii consistente, astfel că pe lângă cupe, diplome şi medalii, participantele primeau şi mingi Joma.

Cu “chiu cu vai”, la această categorie s-au înscris patru echipe, însă la sala de sport din Someş-Odorhei au mai ajuns doar trei.

Rapid Jibou, Someşul Someş-Odorhei şi Silvania Cehu Silvaniei au fost nevoite să joace doar câte două jocuri, după ce Olimpic Bocşa nu s-a mai prezentat.

Astfel, Cupa AJF la Liga a IV-a a fost de scurtă durată, cu doar trei jocuri. Primul a fost derby-ul zonal dintre Someşul Someş-Odorhei şi Rapid Jibou, în care Someşul a jucat cu ambiţie şi determinare, în timp ce Jiboul nu s-a regăsit.

Echipa antrenată de Adrian Deac a condus cu 2 – 0, apoi cu 3 – 1 şi în final s-a impus cu 3 – 2, devenind favorită la primul loc. Silvania Cehu Silvaniei a intrat hotărâtă în competiţie şi cu o organizare bună a reuşit să câştige partida cu Someşul Someş-Odorhei, cu 2 – 1.

În aceste condiţii, echipa antrenată de Dan Lucaciu mai avea nevoie doar de o remiză în jocul cu Rapid Jibou pentru a termina competiţia pe primul loc.

A câştigat însă şi acest joc, de o manieră mult mai clară, iar Silvania s-a impus cu 3 – 1 şi a cucerit trofeul. Pe locul doi s-a clasat Someşul, în timp ce Rapid Jibou a dezamăgit şi a fost ultima clasată.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 5 februarie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL