Connect with us

DIVERSE

Dana Abed-Kader şi Alexandra Severin, din nou la Naţională


Cele două jucătoare au fost convocate de selecţionerul Bogdan Burcea pentru acţiunea a doua din acest an ce va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 9 – 15 februarie


Sub o nouă conducere tehnică, Bogdan Burcea (selecţioner) şi Robert Licu (antrenor secund), Naţionala României a început anul cu gândul  la turneul preolimpic ce se va desfăşura la finalul lunii martie, în Muntenegru. Selecţionata României a început deja pregătirile pentru acest turneu, iar luna trecută a avut un prim stagiu de pregătire, la Bucureşti.

Trei jucătoare de la HC Zalău au fost convocate pentru stagiul de luna trecută, Raluca Kelemen, Dana Abed-Kader şi Alexandra Severin, două dintre ele fiind convicate şi pentru a doua acţiune din acest an. Aceasta va avea loc în perioada 9 – 15 februarie, la Râmnicu Vâlcea, unde HC Zalău va fi reprezentată de Dana Abed-Kader şi Alexandra Severin. Pe lista convocărilor era şi Raluca Kelemen, însă aceasta are o mică accidentare, astfel că antrenorii au convocat-o pe Diana Ciucă de la SCM Rm. Vâlcea.

Faţă de stagiul trecut, staff-ul tehnic a convocat trei handbaliste noi, este vorba despre Diana Ciucă (SCM Rm. Vâlcea), Andreea Popa (Minaur Baia Mare) şi Laura Moisă (CSM Bucureşti)

Lotul României se va pregăti timp de o săptămână la Rm. Vâlcea şi va încerca să pună la punct ultimele detalii înaintea calificărilor pentru Jocurile Olimpice de la Podgorica, programate în perioada 20 – 22 martie.

“Cred că Dana Abed-Kader şi Alexandra Severin vor fi incluse în lotul pentru turneul preolimpic şi pentru meciurile din preliminariile Campionatului European, cu Polonia”,  este de părere Tadici.

Lotul României pentru acţiunea de la Rm.Vâlcea (9 – 15 februarie):

Portari: Denisa Dedu (CSM București), Yuliya Dumanska (SCM Rm. Vâlcea), Diana Ciucă (SCM Rm. Vâlcea)

Extremă stânga: Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița)

Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Alexandra Severin (HC Zalău)

Centri: Andreea Rotaru (Gloria Buzău), Elena Dache (Dunărea Brăila), Ana Maria Țicu (SCM Craiova), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița)

Interi dreapta: Alina Ilie (Gloria Buzău), Ana Maria Savu (SCM Craiova), Patricia Vizitiu (SCM Craiova)

Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare), Laura Moisă (CSM București)

Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (CSM Slatina), Dana Abed-Kader (HC Zalău)

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE