Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar a debutat la FC Voluntari

Sălăjeanul a intrat în ultimul sfert de oră al meciului cu Academica Clinceni, pe care echipa lui Mihai Teja l-a câştigat cu 2 – 1


După doi ani şi jumătate petrecuţi în Grecia, la Panetolikos, Vlad Morar a revenit în această iarnă, în Liga 1 şi a semnat cu ultima clasată, FC Voluntari.

Pe lângă Vlad Morar, ilfovenii au reuşit şi alte transferuri tari, iar la echipă au mai venit Alexandru Paşcanu (CFR Cluj), Eric De Oliveira (FC Viitorul),  Moussa Sanoh (Gaz Metan Mediaş), Claudiu Belu (FCSB), Pablo de Lucas (Xanthi) şi Valentin Cojocaru (Viitorul).

FC Voluntari a început anul cum nu se putea mai bine şi a câştigat cu 2 – 1 partida cu Academia Clinceni, ce a contat pentru etapa a XXIII-a din sezonul regulat. În acest joc şi-a făcut debutul oficial şi Vlad Morar la FC Voluntari.

Sălăjeanul a fost rezervă, dar a intrat în minutul 74, în locul lui Gorobsov. A fost a doua victorie din acest sezon, pentru FC Voluntari, care rămâne ultima clasată, cu 11 puncte.

Pentru echipa lui Mihai Tejar urmează o săptămână “de foc”, în care va juca două meciuri. Joi, are loc partida restaţă cu FCSB, după care duminică, FC Voluntari primeşte vizita lui Dinamo. Să mai spunem că celălalt sălăjean ce activeză în Liga 1 – Gabriel Vaşvari – a fost integralist la Sepsi, în partida de la Hermannstadt, încheiată cu scorul de 2 – 2.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL