Connect with us

BOX

Silviu Mureşan candidează pentru un nou mandat de vicepreşedinte la FRBox

Directorul CSM Zalău şi totodată actualul vicepreşedinte al Federaţiei de Box va candida la alegerile din 6 februarie pentru un nou mandat pentru această funcţie


În aceste zile, la Iaşi se desfăşoară Campionatul Naţional de Box, la categoria de vârstă seniori. CSM Zalău este reprezentat de doi pugilişti, Paul Magdaş la +91 de kilograme şi Adrian Rus la 75 kg. Odată cu această competiţie, în data de 6 februarie va avea loc şi Adunarea Generală de Alegeri din cadrul Federaţiei Române de Box.

Federaţia, prin hotărârea Biroului Federal a decis convocarea AGA pentru joi, ora 11.00, la Iaşi, în Sala Prefecturii. Convocarea are ca ordine de zi alegerea organelor de conducere pentru un mandat de 4 ani, 2020 – 2024.

Actualul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box este Silviu Mureşan, cel care este şi directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău şi care şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de vicepreşedinte în cadrul Federaţiei Române de Box.

În primul mandat, sălăjeanul s-a confruntat cu multe obstacole, mai ales că din cei patru ani de mandat, doi ani şi jumătate, Federaţia de Box a trebuit să funcţioneze fără a avea un buget de la Minister.

Cu toate acestea, lucrurile par să intre pe un făgaş normal şi Silviu Mureşan sper să aibă continuitate.

“A fost un mandat foarte greu, pentru că mai bine de doi ani şi jumătate, Federaţia a funcţionat fără finanţare din partea Ministerului, doar pe venituri proprii. Am fost şi preşedintele Colegiul Naţional al Arbitrilor şi sunt două funcţii grele. Tot ce se întâmplă rău, se întâmplă din cauza arbitrilor. Cu toate acestea, am reuşit să ajungem pe linia de plutire şi sper să avem continuitate. După alegeri, se vor reface comisiile, toată structura Federaţiei şi sperăm să avem un parcurs normal şi fără problemele care au fost până acum”, ne-a declarat Silviu Mureşan.

După cum spuneam, în aceste zile, la Iaşi se desfăşoară şi Naţionalele de Seniori, urmând ca cei care câştigă să participe la turneele de calificare pentru Olimpiada de la Tokyo.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX