Connect with us

FOTBAL

De la Dinamo Bucureşti sau FC Viitorul, la SCM Zalău!!!


Sub comanda antrenorului Marius Paşca se află un fotbalist care în cariera sa a îmbrăcat tricoul formaţiilor Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul şi a bifat aproape 20 de meciuri pentru Naţionalele de juniori şi tineret!


Zalăul pregăteşte o nouă achiziţie importantă. După ce în această iarnă i-a transferat pe Florin Istrate, Raul Stanciu, Robert Popescu, Andrei Pavel, Tudor Ţăranu, Marius Dumitraşcu şi Laurenţiu Iorga, SCM l-a “ochit” şi pe Andrei Vaştag (n. 21 martie 1994). Altfel spus, fiul celebrului pugilist, Francisc Vaştag.

Mijlocaşul defensiv în vârstă de 26 de ani a evoluat în carieră la două formaţii titrate din fotbalul românesc, e vorba de Dinamo Bucureşti (în anul 2013) şi FC Viitorul (în sezonul 2012 – 2013 şi în 2015), dar şi la Corona Braşov, Metalurgistul Cugir, CNS Cetate Deva, Metalul Reşiţa şi Săgeata Năvodari.

Acum, Vaştag se află sub comanda antrenorilor Marius Paşca şi Alexandru Pop în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, urmând ca cele două părţi să ajungă la o înţelegere în zilele viitoare.

Fotbalistul va putea fi văzut la treabă şi în amicalul de miercuri, de la Sfântu Gheorghe în faţa celor de la SEPSI, formaţie ce ocupă actualmente locul 9 în Liga I.

Să mai spunem că fostul jucător al “câinilor-roşii” a bifat nu mai puţin de 17 prezenţe sub “tricolor”, la echipele naţionale de Under 17, Under 19 şi Under 21.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL