Connect with us

BOX

Paul Magdaş boxează la Naţionale împotriva unui adversar cu 19 ani mai în vârstă

Pugilistul pregătit de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş se va duela cu Liviu Ungureanu de la Râmnicu Vâlcea în ultimul meci al galei de azi. Ca un fapt interesant, Ungureanu este cu 19 ani mai în vârstă decât Paul, iar în 2007, era învins de Adrian Popuţea în sferurile Campionatului Naţional de Seniori. Adi Rus va boxa împotriva unui adversar din Cluj, în meciul 2 al galei de azi


În aceste zile, în Sala de Atletism de la Grădinari de lângă Iaşi, are loc Campionatul Naţional de Seniori. Pentru această competiţie, CSM Zalău a deplasat doi sportivi. Este vorba despre Adrian Rus (75 kg) şi Paul Magdaş (+91 kg).

Cei doi sunt la prima experienţă la o competiţie oficială la seniori. Cei doi pugilişti sunt însoţiţi la Iaşi de maestrul Ioan Dragoş şi urmează să boxeze în cadrul galei de azi.

Astăzi sunt programate meciurile din preliminarii, câştigătorii urmănd să se califice în sferturile de finală. Gala va începe de la ora 16.00, iar în meciul al doilea, Adrian Rus va boxa cu Szabo Carol de la Olimpia Cluj.

Paul Magdaş va boxa în ultimul meci al galei, având parte de un adversar cu 19 ani mai în vârstă decât el. Este vorba despre Liviu Ungureanu de la Râmnicu Vâlcea. Ce este interesant este faptul că în urmă cu 13 ani, în 2007, Adrian Popuţea reuşea să-l învingă pe Ungureanu pentru calificarea în semifinalele Campionatului Naţional de seniori.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 5 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX