Connect with us

HANDBAL

Căpitanul lui HC Zalău rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu Craiova: “Sunt importante cele 3 puncte, dar încă nu ne gândim la cupele europene”


Chiar dacă HC Zalău a urcat pe locul 5, Cristiana Nica spune că echipa sa nu se gândeşte încă la calificarea în cupele europene, în condiţiile în care până la finalul campionatului mai sunt de jucat 11 etape


În etapa a II-a din retur, HC Zalău a reuşit o victorie importantă cu SCM Craiova, pe care a învins-o cu 26 – 24. Căpitanul de la HC Zalău consideră că diferenţa în acest meci s-a făcut pe faza de apărare, unde echipa sa a fost mai exactă.

“Ne-a mers mai bine apărarea, ne-am concentrat mai bine şi ne-am dorit foarte mult această victorie. Am încercat să finalizăm fiecare atac cu gol. Într-adevăr au fost unele ratări, pase aiurea, dar până la urmă am reuşit să luăm cele 3 puncte”, a spus Cristiana Nica.

Cu această victorie, HC Zalău a reuşit un salt important în clasament şi a ajuns pe locul 5, fiind în zona locurilor ce duc în cupele europene. Căpitanul Zalăului rămâne însă cu picioarele pe pământ şi spune că echipa sa nu se gândeşte la acest lucru, mai ales că până la final de campionat mai sunt de jucat 11 etape.

“Sunt foarte importante aceste puncte, care ne-au ajutat să urcăm în clasament şi sperăm să câştigăm şi în etapa următoare, la Rapid. Încă nu ne gândim la cupele europene, dar luăm fiecare meci în parte, să jucăm cât mai bine şi să luăm cât mai multe puncte”, a mai spus Cristiana Nica.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL