Connect with us

DIVIZIA A1

PNL Zalău cere clarificări în cazul controversat al bugetului de la Volei Municipal Zalău

Liberalii solicită un raport clar cu situaţia financiară a clubului, după ce la echipă s-au înregistrat întârzieri salariale, iar mai mulţi voleibalişti nu şi-au primit câteva salarii din sezonul trecut, fapt pentru care au acţionat clubul în instanţă


Pe plan sportiv, Volei Municipal Zalău o duce bine în acest început de an, în condiţiile în care a câştigat primele trei jocuri din Divizia A1, iar ultimul a fost cel cu liderul Dinamo Bucureşti.

Pe de altă parte, gruaprea de sub Meseş are unele probleme interne, referitor la partea financiară, care au apărut încă din finalul anului 2019, când jucătorii au fost lăsaţi fără salarii.

Restanţe salariale au mai mulţi jucători, care au plecat în vară sau acum doi ani de la echipă, iar la mijloc ar fi vorba de două-trei salarii pe care voleibaliştii nu le-au încasat.

În acest sens, mulţi dintre jucători au dat clubul în judecată pentru a-şi primii drepturile salariale. Toate aceste probleme i-au indignat pe iubitorii voleiului, dar mai ales pe consilierii locali de la PNL, care au cerut clarificarea în cazul controversat al bugetului echipei.

“Consilierii PNL Zalău au cerut o clarificare privind zecile de miliarde cheltuite netransparent de PSD-iştii care conduc deocamdată Primăria Zalău pentru finanţarea echipei de volei. Liberalii au cerut un raport cu situaţia financiară a clubului, justificări în cazul în care se înregistrează întârzieri la plata salariilor sau a altor facturi. Reamintim că, tot la solicitarea aleşilor PNL, Direcţia Economică a municipalităţii a prezentat un raport din care reieşea că primăria s-a achitat la timp de obligaţiile faţă de club. Cu toate acestea, pe site-ul Judecătoriei Zalău găsim două procese intentate de doi jucători, care nu şi-au primit drepturile salariale de la ACS Volei Municipal”,  se arată în comunicatul emis de PNL Zalău.

Consilierii locali de la PNL aşteaptă un raport clar înainte de aprobarea bugetului.

“Liberalii zălăuani au cerut ca pesediştii care gestionează într-un sistem opac şi închis zecile de miliarde de la clubul de volei, să vină cu un raport clar. Iar asta înainte de aprobarea viitorului buget. Consilierii PNL au reiterat ideea că acest club ar trebui să aducă un plus de imagine pentru imaginea municipiului şi să nu fie, în permanenţă, o sursă de scandal şi suspiciuni când vine vorba de cheltuirea responsabilă a banului public”, se mai specifică în comunicatul emis de PNL Zalău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1