Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău îşi măsoară forţele cu o echipă din Liga 1!


Gruparea de sub Meseş va juca miercuri cel mai tare amical al iernii, urmând să se dueleze cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ocupanta locului 9 din prima ligă


SCM Zalău se află pe final de cantonament la Cheile Grădiştei, urmând să revină vineri acasă, după un stagiu de pregătire de 8 zile. Până atunci, zălăuanii şi-au programat şi două jocuri amicale, dintre care unul cu o echipă din Liga 1.

Astfel, miercuri, echipa antrenată de Marius Paşca se va deplasa de la Cheile Grădiştei la Sfântu Gheorghe, unde va susţine un amical cu Sepsi, ocupanta locului 9 din prima ligă. Partida are loc la baza de pregătire a echipei antrenate de Leo Grozavu, care în acest meci va folosi şi jucătorii ce au evoluat mai puţin în meciul cu AFC Hermannstadt.

Partida are loc miercuri, de la ora 14.30, după care vineri, înainte de întoarcerea spre casă, SCM Zalău să mai joace o partidă de verificare, cu Înainte Modelu, ocupanta locului 5 din Seria a II-a, a Ligii a III-a. Acest joc va avea loc pe terenul sintetic de la Cheile Grădiştei, de la ora 10.30.

Două amicale a disputat până acum SCM Zalău, cu Foresta Tileagd (victorie cu 12 – 0) şi cu Sănătatea Cluj (înfrângere cu 4 – 1).

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL