Connect with us

Ştiri din Sălaj

Trei sălăjeni, sancţionaţi cu 1.000 de lei pentru transport ilegal de material lemnos

Doi bărbaţi au fost depistaţi pe raza localităţii Fildu de Mijloca, iar altul pe raza localităţii Cheud, în timp ce transportau material lemnos fără a deţine aviz de însoţire


La sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, mai multe persoane au fost sancționate contravențional.

Sâmbătă, 01 februarie, doi bărbați au fost depistați pe raza localității Fildu de Mijloc, iar un altul pe raza localității Cheud, în timp ce transportau material lemnos fără a deține aviz de însoțire.

Persoanelor în cauză li s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

În anul 2019, în scopul protejării fondului silvic, jandarmii sălăjeni au aplicat un număr de 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 129.350 de lei.

Principalele fapte sancţionate au fost: „transportul fără avize de însoțire a materialelor lemnoase” și „tăierea fără drept a arborilor”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj