Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tâlhar din Sălaj, prins la Oradea. Şi-a strâns victima de testicule

Un tânăr din comuna Hida îşi va petrece următorii ani în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat de Judecătoria Timişoara pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Sălăjeanul şi-a strâns victima de testicule până când aceasta a cedat şi i-a dat telefonul mobil


Joi, 30 ianuarie, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Hida, județul Sălaj, urmărit național.

Judecătoria Timișoara a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Conform colegilor de la ebihoreanul.ro, Costel L.V., în vârstă de 22 de ani a fost condamnat, după ce în primăvara anului 2016, alături de trei adolescenţi au tâlhărit un bărbat. Mai întâi cei patru i-ar fi cerut o ţigară bărbatului, după care l-au întrebat cât e ora.

Văzând că acesta are un telefon scump, cei patru s-au năpustit asupra bărbatului, iar Costel l-ar fi strâns de testicule, până când victima a cedat şi i-a dat telefonul tânărului din comuna Hida.

Cei trei adolescenţi au fost internaţi în centre de educare, în timp ce tânărul în vârstă de 22 de ani din judeţul Sălaj va sta în spatele gratiilor timp de 2 ani şi 6 luni. Acesta a fost depus în Penitenciarul Oradea în vederea executării pedepsei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj