Connect with us

FOTBAL

Codruţ Ardelean: “Antrenorul ne-a dat un mare plus. Ne-a ajutat să fim mai uniţi şi să formăm o familie”


Golgheterul Șimleului crede că cel mai important pion de la formația de la poalele Măgurii pentru rezultatele bune din tur este  antrenorul George Zima


Exceptând eșecul din prima etapă și surpinzătoarea remiză din propriul fief cu Barcău Nuşfalău, Sportul Şimleu a mers ceas.

Astfel, deşi rivala Rapid Jibou are un lot cu jucători mai experimentaţi, gruparea de la poalele Măgurii a terminat turul pe primul loc.

În plus, formaţia pregătită de George Zima a avut cel mai bun atac şi cea mai bună apărare.

Cu 55 de goluri marcate în 12 jocuri, Sportul Şimleu este cea mai ofensivă echipă din Liga a IV-a.

Dintre cele 55 de reuşite, nu mai puţin de 17 i-au aparţinut atacantului Codruţ Ardelean, cel care este şi golgheterul campionatului.

“Am luptat până la capăt şi am depus foarte multă muncă şi depunem în continuare. S-a văzut că noul antrenor ne-a dat un mare plus şi ne-a ajutat să fim mai uniţi şi să facem o familie din grupul nostru. Sunt bucuros că sunt golgheter şi sper să rămân tot la forma bună care am avut-o şi în tur”, ne-a declarat Codruţ Ardelean.

De precizat că puternicul atacant a primit în acest an şi alte responsabilităţi, pe lângă cea de a marca. Fotbalistul în vârstă 26 de ani a fost inclus de conducere în staff-ul tehnic, ca şi antrenor secund.

Codruţ Ardelean ştie care este atuul Şimleului din acest campionat.

“Acum îmi place cel mai mult că fiecare joacă pentru echipă şi nu sunt individualităţi. Acest lucru ne va aduce beneficii. Vom începe cu o pregătire bună şi cu jocuri amicale ca să ne intrăm în ritm. Vom lupta până la capăt şi ne dorim promovarea”, a precizat jucătorul-antrenor.

Sportul Şimleu a terminat turul pe primul loc, cu acelaşi punctaj faţă de ocupanta locului secund – Rapid Jibou, însă elevii lui George Zima au un golaveraj superior.

Mai multe pe acest subiect, în ziarrul Sportul Şimleu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL