Connect with us

FOTBAL

AS Chieşd, revelaţia Ligii a IV-a


Echipa condusă de Gheorghe Temian şi Leontin Chiş a avut rezultate bune în turul de campionat, fiind pe locul 4 la finalul primei părţi. Astfel, după ce în sezonul trecut s-a luptat pentru evitarea retrogradării, în acest sezon, AS Chieşd se luptă pentru primele locuri


Fotbalul mic din Sălaj este în pauză în această perioadă, iar la finalul săptămânii echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a vor intra din nou în horă, dar nu în campionate, ci la Cupa AJF, competiţie care în acest an a ajuns la ediţia cu numărul 21.

Revelaţia din Liga a IV-a, AS Chieşd va participa la competiţia de fotbal în sală doar la juniori. Echipa din Chieşd a avut un tur de campionat foarte bun în Liga a IV-a şi dacă în sezonul trecut se lupta pentru evitarea retrogradării, în prima parte de campionat pe loc de play-off.

Această schimbare radicală se datorează şi transferurilor bune pe care echipa condusă de Gheorghe Temian şi Leontin Chiş le-a făcut în vara trecută.

Înainte de startul sezonului, la echipa din Chieşd au ajuns jucători precum Ciprian Bărnuţiu, Alexandru Puşcaş, Sebastian Moroti, Vlad Tohat sau Paul Pintea, jucători care au făcut parte din lotul campioanei Unirea Mirşid. Sosirea acestor jucători, precum şi fotbalişti precum Mihai Gui, Ionuţ Moşincat, Andrei Lăcătuş, Ovidiu Cătană sau Marius Argyelan au făcut din AS Chieşd o echipă de temut în Liga a IV-a şi care poate pune probleme oricărui adversar.

AS Chieşd a încheiat turul de campionat pe locul 4, iar pentru acest parcurs, Leontin Chiş – conducătorul echipei, nu poate fi decât mulţumit de parcursul echipei sale.

“Ne luptăm pentru primele locuri şi am putea arbitra lupta la titlu. Este un progres faţă de anul trecut şi asta datorită transferurilor bune pe care le-am făcut în vară. Încercăm să mai aducem jucători şi în această perioadă care să ne poată ajuta în acest retur”, ne-a declarat Leontin Chiş.

Returul Ligii a IV-a este programat să înceapă la data de 8 martie şi se anunţă extrem de disputat, având în vedere că echipele fruntaşe şi-au întărit loturile.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL