Connect with us

FOTBAL

FOTO. Surpriză de proporţii: Cupa AJF Sălaj la Liga a IV-a, câştigată de Silvania Cehu Silvaniei!


Deşi Rapid Jibou era marea favorită la întrecerea de sâmbătă, până la urmă, gruparea de pe Someş a arătat dezamăgitor şi a pierdut ambele jocuri. Pe primul loc s-a clasat Silvania Cehu Silvaniei, care a reuşit să câştige atât cu Someşul Someş- Odorhei, cât şi în faţa Jiboului


Doar patru echipe s-au înscris la Cupa AJF – categoria Liga a IV-a, însă la sala de sport din Someş-Odorhei au mai ajus doar trei, Rapid Jibou, Someşul Someş-Odorhei şi Silvania Cehu Silvaniei. Olimpic Bocşa trebuia să fie a patra participantă, însă echipa lui Ioan Barou nu s-a mai prezentat.

În aceste condiţii au avut loc trei jocuri, toate extrem de disputate. Având în vedere loturile celor trei participante, Rapid Jibou era marea favorită la primul loc, dar până la urmă, gruparea de pe Someş a dezamăgit şi a fost învinsă în ambele jocuri.

Cupa AJF Sălaj a fost câştigată de Silvania Cehu Silvaniei, care a învins cu 2 – 1 pe Someşul Someş-Odorhei, iar mai apoi a trecut şi de Rapid Jibou, cu 3 – 1.

La final, AJF Sălaj a organizat festivitatea de premiere, iar toate participantele au primit mingi, cupe, diplome, câştigătoarea fiind recompensată şi cu medalii.

Rezultatele înregistrate la Cupa AJF – categoria Liga a IV-a:

Someşul Someş-Odorhei – Rapid Jibou 3 – 2!

Someşul Someş-Odorhei – Silvania Cehu Silvaniei 1 – 2

Rapid Jibou – Silvania Cehu Silvaniei 1 – 3

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL