Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei “Lazăr Marius” merge ceas în campionatul de minivolei

După ce şi-au trecut în cont primele două turnee, “academicienii” au câştigat al treilea turneu, turneu pe care Academia l-a organizat la finalul săptămânii trecute. Un tunreu a fost amânat pentru luna februarie


Academia de Volei “Lazăr Marius” merge ceas în Campionatul Naţional de Minivolei.

Academicienii au reuşit să câştige primele două turnee  din Seria F, fiind pe primul loc în clasamentul general.

Un turneu ar fi trebuit să aibă loc la mijlocul lunii decembrie, la Bistriţa, însă a fost amânat pentru perioada 21 – 22 februarie, având în vedere că în acea perioadă din decembrie a avut loc o acţiune a lotului naţional.

Însă, până atunci, la finele săptămânii trecute, în perioada 25 – 26 ianuarie, Academia de Volei “Lazăr Marius” a organizat turneul al III-lea, meciurile desfăşurându-se în sala de sport de la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian.

Băieţii lui Marius Lazăr au păstrat aceeaşi poftă de joc şi pentru acest turneu, reuşind să fie la înălţime şi de această dată.

Astfel, Academia de Volei “Lazăr Marius” a obţinut victorii pe linie, adjudecându-şi astfel al treilea turneu consecutiv.

Mai mult, la turneul de la Zalău, băieţii lui Marius Lazăr au pierdut un singur set în cele trei partide, în disputa cu CSS Zalău.

Prin urmare, “academicienii” şi-au adjudecat în proporţii mari primul loc în grup, având cu opt puncte mai mult decât ocupanta locului 2, CSS Zalău.

Cu toate acestea, elevii lui Marius Lazăr îşi propun să câştige şi turneul restant ce va avea loc la Bistriţa. Revenind la turneul de la Zalău, să spunem că pe locul 2 s-a clasat echipa Clubului Sportiv Şcolar.

Elevii lui Horia Giurgiu au obţinut două victorii cu 3 – 1 în faţa celor de la LPS Bistriţa şi CSS 2 Baia Mare.  Duelul dintre LPS Bistriţa şi CSS 2 Baia Mare a fost câştigat de băimăreni cu scorul de 3 – 0.

“Prima parte a campionatului a fost reuşită şi ne vom califica la turneul semifinal. Să vedem ce grupe se vor face la turneul semifinal. Luăm totul pas cu pas”, ne-a spus Marius Lazăr.

A fost un weekend perfect pentru Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău, având în vedere că şi echipa de cadeţi a câştigat disputa cu LPS Bistriţa.


Rezultatele turneului de la Zalău:

A.V. “Lazăr Marius” – LPS Bistriţa    3 – 0

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare             3 – 0

LPS Bistriţa – CSS 2 Baia Mare        0 – 3

A.V. “Lazăr Marius” – CSS Zalău      3 – 1

CSS Zalău – LPS Bistriţa          3 – 1

CSS 2 B.M.  – A.V. “Lazăr Marius”   0 – 3


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI