Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău se pregătesc intens pentru Naţionalele de Seniori

La finele săptămânii, şapte sportivi de la secţia de box au participat la Oradea la un sparring cu pugilişti de la alte cluburi. În perioada 4 – 8 februarie, doi sălăjeni vor participa la Naţionalele de Box ce vor avea loc în Sala de Atletism Grădinari – Iaşi


Secţia de box de la CSM Zalău a reluat pregătirile cu un singur scop. În acest an, sportivii şi antrenorii secţiei îşi propun să obţină mai multe medalii în noul an competiţional, decât au reuşit în 2019.

În acest sens, la finele săptămânii trecute, elevii antrenorilor Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş au făcut deplasarea la Oradea, pentru antrenamente comune şi meciuri de pregătire cu sportivi de la alte cluburi. La Oradea au fost prezenţi şi pugilişti de la Debrecen DVSC. CSM Zalău a deplasat şapte sportivi pentru acest eveniment.

Rareş Grama, Cristian Terec, Andrei Roşca, Paul Magdaş, Diana Tănăsescu, Margareta Hidigan şi Szatmari Maria.  Grama, sportivi născut în anul 2007 a boxat cu un sportiv de la Arad şi a făcut un meci bun, respectând toate indicaţiile primite de la antrenorul Adrian Popuţea.

Vicecampion naţional la cadeţi, Cristian Terec a boxat cu un sportiv de la Crişul Oradea, după care s-a duelat cu un sportiv de la categoria de vârstă tineret, Adrian Vlascu de la Gym Mar Strong. În ambele meciuri, pugilistul de la CSM Zalău s-a comportat foarte bine şi a reuşit să se impună.

Andrei Roşca a boxat o repriză cu Alex Aşchilean de la Crişul Oradea, în timp ce două reprize s-a duelat cu un sportiv de la Debrecen. Pentru Paul Magdaş a fost importantă această pregătire, având în vedere că va participa la Campionatul Naţional de Seniori. Paul s-a duelat cu colegul de la lotul naţional, Mark Csiszer.

Şimleuancele Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan au făcut o figură frumoasă la Oradea. Hidigan a boxat cu două sportive, reuşind în fiecare duel să iasă învingătoare. În ceea ce o priveşte pe Tănăsescu, eleva lui Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş a reuşit să o învingă pe Briana Dumitraşcu de la Box Club Ruben Stoia Arda.

Diana Tănăsescu s-a duelat şi cu o sportiva de la Cluj, pe care de asemenea a învins-o. Singura sportivă sălăjeancă care nu a avut adversar a fost Szatmari Maria, care s-a pregătit exemplar, chiar dacă nu a avut parte şi de un meci de verificare.

“Avem sportivi destul de buni şi pot spune că ne putem bate cu oricine din ţară. Cu toate acestea, suntem într-o continuă selecţie şi sperăm ca în acest an să ieşim şi internaţional cu lotul feminin”, ne-a spus Adrian Popuţea.unt programate finalele.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 29 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX