Connect with us

CUPELE EUROPENE

FOTO. Volei Municipal Zalău, surclasată în Cehia!


Vicecampioana României a avut o evoluţie ştearsă în manşa tur a optimilor Cupei Challenge, fiind învinsă cu 3 – 0 de VC Cez Karlovarsko, după un joc ce a durat doar 68 de minute


Calificarea în optimile Cupei Challenge a fost o normalitate pentru Volei Municipal Zalău, în condiţiile în care în 16-zecimi s-a duelat cu Gentofte, o echipă extrem de modestă din Danemarca.

În optimi situaţia a fost cu totul alta, iar vicecampioana României a dat peste VK Cez Karlovarsko, liderul detaşata din prima ligă a Cehiei.

În faţa acestei echipe, gruparea de sub Meseş nu a avut nicio şansă la jocul tur disputat miercuri după amiază, în Cehia. Întreaga istorie a jocului s-a scris în doar 68 de minute, în care VK Cez Karlovarsko a câştigat cu 3 – 0 şi a făcut un pas mare spre sferturi.

Primul set a aparţinut în totalitate gazdelor, care în multe momente au făcut şi spectacol. A fost 6 – 2,  10 – 5, 12 – 6 sau 15 – 9, iar Volei Municipal Zalău nu a mai avut cum recupera o astfel de diferenţă. Diferenţa din final a fost de 10 puncte, iar câştigătoarea acestui set s-a decis în doar 21 de minute.

În setul doi, Volei Municipal Zalău a dat semne de revenire, dar s-a stins rapid. Zălăuanii au condus în debut cu 3 – 5 şi 3 – 6, dar cehii au revenit rapid şi au preluat conducerea la 10 – 9.  Din acel moment, Karlovarsko a fost echipa care a condus în permanenţă, reuşid pe final să se desprindă la 19 – 15. Avantajul luat a fost unul decisiv, iar setul doi s-a încheiat cu scorul de 25 – 20.

Acelaşi scor s-a înregistrat şi în setul trei, în care Volei Municipal a pierdut contactul cu adversarul încă din prima parte. De la 4 – 3, 5 – 5 sau 11 – 11, gazdele s-au desprins la la 18 – 15, apoi la 20 – 15. O diferenţă de cinci puncte s-a consemnat şi la final, iar după acest rezultat şansele Zalăului de a mai ajunge în sferturi sunt extrem de mici.

Pe 12 februarie are la Zalău  partida retur, în care Volei Municipal trebuie să obţină o victorie de 3 puncte, iar apoi să se impună şi în setul de aur pentru a merge mai departe.

VK Cez Karlovarsko – CSVM Zalău 3 – 0 (15, 20, 20)

 

Sursa foto: Cev.eu

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE