Connect with us

HANDBAL

Victorie zdrobitoare pentru junioarele III de la CSS Zalău

Handbalistele de la Clubul Sportiv Şcolar s-au impus la o diferenţă de 21 de goluri în disputa cu LPS Târgu Mureş


La finalul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a avut loc duelul dintre CSS Zalău şi LPS Târgu Mureş, meci contând pentru etapa a XII-a din cadrul Campionatului Naţional de handbal feminin, la categoria de vârstă junioare III.

Disputa a fost controlată de sălăjence care au reuşit o victore zdrobitoare. La pauză, CSS Zalău conducea deja la 11 goluri diferenţă, la finalul primei reprize scorul fiind 14 – 3 în favoarea echipei noastre.

După pauză, jocul s-a desfăşurat într-o manieră asemănătoare, astfel că diferenţa de pe tabelă a tot crescut. În final, CSS Zalău s-a impus cu 27 – 6 şi a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon, a şasea la număr. Sălăjencele ocupă locul 5, după 12 partide disputate.

Şi junioarele I de la CSS Zalău au avut meci la final de săptămână, în sala de sport de la Liceul Sportiv “Avram Iancu”. Handbalistele sălăjence au primit vizita celor de la CS Arena Târgu Mureş, disputa fiind câştigată de târgmureşence la cinci goluri diferenţă, scor 25 – 30.

A fost ultimul meci din sezonul regulat pentru junioarele I de la CSS Zalău. Campionatul a fost împărţit în Grupa Valoare şi Grupa Speranţă. CSS Zalău face parte din categoria a doua, fiind repartizată în Grupa Speranţă 3, alături de CS Arena Târgu Mureş şi ACS Leu Giarmata.

CSS Zalău va sta în prima etapă, urmând să debuteze la Grupa Speranţă, duminică, 9 februarie, în deplasare la ACS Leu Giarmata.


Junioare I:

CSS Zalău – CS Arena Târgu Mureş 25 – 30 (13 – 17)

Junioare III:

CSS Zalău – LPS Târgu Mureş 27 – 6 (14 – 3)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL