Connect with us

JUNIORI

Cadeţii de la Academia de Volei “Lazăr Marius”, victorioşi cu LPS Bistriţa

Academicienii au făcut un meci bun la finalul săptămânii trecute şi au reuşit să se impună în patru seturi în faţa echipei din Bistriţa. A fost a doua victorie stagională pentru cadeţii lui Marius Lazăr, după ce primul succes a venit în deplasare, tot în faţa celor de la LPS Bistriţa


La finalul săptămânii trecute a fost un weekend plin de volei, începând de la turneul de minivolei, la meciurile echipelor de cadeţi şi până la marele derby din Divizia A1 dintre Volei Municipal Zalău şi Dinamo Bucureşti, joc câştigat de sălăjeni în patru seturi. A fost un weekend plin şi pentru Academia de Volei “Lazăr Marius”, echipă organizatoare a turneului IV de minivolei. Pe lângă organizarea turneului, şi echipa de cadeţi a Academiei a avut meci pe teren propriu, contra celor de la LPS Bistriţa.

Duelul a fost unul echilibrat, dar “academicienii” au început mai bine şi şi-au adjudecat primul set, scor 25 – 19. Parţialul secund a aparţinut echipei din Bistriţa, după care elevii  lui Marius Lazăr au jucat din ce în ce mai bine, reuşind să câştige următoarele două seturi. Este a doua victorie din campionat pentru Academia de Volei “Lazăr Marius”, după ce academicienii au învins LPS Bistriţa şi la Bistriţa.

Tot în această etapă, cadeţii de la CSS Zalău au avut o “misiune imposibilă” pe teren propriu. La Zalău, elevii lui Horea Giurgiu s-au duelat cu liderul CSS Lapi Dej. Formaţia din judeţul Cluj a făcut un meci perfect la Zalău şi a reuşit să câştige jocul în trei seturi. În urma acestui eşec, CSS Zalău a rămas în continuare pe locul 3, cu 9 puncte acumulate, cu trei mai mult decât următoarea clasată, LPS Bistriţa.

Şi fetele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei au avut meci. Elevele lui Ovidiu Teuşan s-au deplasat la Sighetu Marmaţiei, pentru duelul cu CSS. Echipa din judeţul Maramureş a reuşit să se impună în trei seturi. Totuşi, pentru cadetele de la Şimleu, scopul acestui sezon este să acumuleze experienţă şi abia din sezonul următor poate să emită pretenţii.

În etapa următoare, ACS Silvania Sport va primi vizita celor de la CSS 2 Baia Mare. Academia de Volei “Lazăr Marius” va juca în deplasare la LPS Bihorul Oradea, în timp ce CSS Zalău va evolua în deplasare la LPS Bistriţa. Etapa este programată pentru data de 9 februarie.


Rezultatele echipelor sălăjene în etapa din weekend

Academia de Volei “Lazăr Marius” - LPS Bistriţa 3 – 1

CSS Zalău – CSS Lapi Dej 0 – 3

CSS Sighetu Marmaţiei – ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei  3 – 0


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI