Connect with us

HANDBAL

Următorul meci pentru HC Zalău, duminică, cu SCM Craiova


Partida are loc de la ora 11.00, în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău


HC Zalău a avut parte de un program încărcat la început de an şi în doar 12 zile a susţinut patru jocuri oficiale. Ultimele trei au avut loc într-un interval de o săptămână şi toate au avut loc în deplasare.

După partida de la Cluj, formaţia sălăjeană s-a deplasat la Brăila, pentru partida cu Dunărea din 16-zecimile Cupei României. Apoi HC Zalău a mers pentru trei zile la Cheile Grădiştei, iar sâmbăta trecută s-a deplasat în Capitală, pentru jocul cu CSM Bucureşti, care  a contat pentru prima rundă din retur. După acest joc, HC Zalău a avut un program mai lejer, în condiţiile în care la final de săptămână a avut liber.

În acest sens, jucătoarele au avut două zile libere, iar de miercurea trecută au revenit la treabă pentru a pregăti jocul cu SCM Craiova.

Partida va avea loc pe 2 februarie, de la ora 11.00, la Zalău şi va conta pentru etapa a II-a din retur.

În luna februarie, HC Zalău va susţine doar trei jocuri. După partida cu SCM Craiova, gruparea zălăuană se va deplasa la Bucureşti, pentru jocul cu Rapid, programat pe data de 8 februarie. Apoi, pe 22 februarie are loc partida cu Gloria Bistriţa, iar pe 29 februarie, echipa zălăuană va sta, deoarece Corona Braşov a fost exclusă din campionat, ca urmare a scandalului de dopaj. Între jocul cu Rapid şi cel cu Bistriţa, HC Zalău va avea din nou o periadă de pauză. Pe 15 februarie sunt programate jocurile din optimile Cupei României, însă HC Zalău a fost eliminată din această competiţie în 16-zecimi, de Dunărea Brăila.

“În continuare ne aşteaptă meciuri grele în acest retur, fiindcă întâlnim echipe care au în lot jucătoare mult mai experimentate decât ale noastre. Sunt jucătoare străine, plătite cu bani mulţi, dar vom încerca să avem o prestaţie cât mai bună. Tinerele noastre jucătoare au mai acumulat experienţă şi mai acumulează din punct de vedere fizic, tehnic şi tactic”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL