Connect with us

DIVIZIA A1

Cristian Bartha, după victoria cu Dinamo: “Nu avem timp de distracţii, urmează meciul din Cehia”

Volei Municipal Zalău a obţinut o victorie în patru seturi în faţa echipei din capitală şi în urma acestui succes a egalat Dinamo la puncte


Sâmbătă seara, în Sala Sporturilor din Zalău a avut loc un duel important din Divizia A1 la volei masculin, atunci când s-au duelat Volei Municipal Zalău şi Dinamo Bucureşti, două dintre combatantele la titlul naţional.

Gruparea sălăjeană a reuşit să se impună în patru seturi, iar în urma acestui succes a egalat la punct Dinamo. Bucureştenii se află pe locul 2, în timp ce Volei Municipal completează podiumul, ambele având 29 de puncte. În urma rezultatului de la Zalău, s-a schimbat şi liderul din Divizia A1, pe primul loc fiind Arcada Galaţi, cu 32 de puncte.

A fost un succes important pentru Volei Municipal Zalău, mai ales că sălăjenii au beneficiat din nou de un public numeros şi gălăgios care a purtat echipa spre victorie. Totuşi, chiar dacă a fost o victorie importantă, sălăjenii nu se pot bucura prea tare, pentru că miercuri urmează cu VK ČEZ KARLOVARSKO din Cupa Challenge.

„Este o victorie de grup. Am regăsit un grup după foarte mult timp şi cred că am făcut cel mai bun meci al nostru în actuala ediţie de campionat. Suntem fericiţi, mai ales că am învins liderul. Totuşi, nu avem timp prea mult pentru distracţie pentru că urmează meciul din Cehia. Public numeros ca în meciul cu Dinamo nu am avut sezonul acesta şi pe această cale le mulţumim că au venit să ne susţină. Cu un public ca acesta este foarte greu pentru adversar să joace. Aşteptăm suporterii să vină în număr mare şi la următorul meci de pe teren propriu”, a declarat Cristian Bartha.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1