Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a reuşit prima achiziţie a iernii


Liderul din Liga a IV-a l-a transferat pe atacantul Eduard Trinka, campion în sezonul trecut cu juniorii de la CS Barcău, dar care în turul de campionat a evoluat pentru juniorii republicani de la Sepsi Sfântu Gheorghe


Clasată pe primul loc în Liga a IV-a, la egalitate de puncte cu Rapid Jibou, Sportul Şimleu nu concepe să rateze titlul de campioană.

Însă, pentru ca şansele la primul loc să fie mai mari din primăvară, gruparea de sub Măgură va avea o perioadă intensă de pregătire din 1 februarie şi va încerca să îşi întărească lotul.

Deja liderul din Liga a IV-a Sălaj a reuşit prima achiziţie a iernii şi a adus un jucător şimleuan.

Este vorba de atacantul Eduard Trinka, care a mai fost la juniorii de la Sportul Şimleu, dar la vârsta de 15 ani s-a transferat la CS Barcău Nuşfalău, grupare cu care a fost de trei ori campion la juniori A1.

Eduard Trinka (n. 01.07.2001) a jucat şi la seniori, iar în cadrul galei fotbalului sălăjean din 2018 a fost declarat cel mai bun junior din Liga a IV-a.

În vară, jucătorul şimleuan a prins un transfer de senzaţie şi a ajuns în curtea celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Timp de şase luni, Eduard Trinka a jucat la juniorii republicani de la Sepsi, dar şi pentru Sepsi II, ce evoluează în Liga a IV-a Covasna.

Chiar dacă a semnat un contract pe un sezon cu Sepsi, Eduard Trinka s-a despărţit în această iarnă de gruparea din Sfântul Gheorghe şi a ales să vină la Sportul Şimleu.

“A fost o perioadă bună la Sepsi, unde am jucat 18 meciuri la juniori, dar şi la echipa mare, în două jocuri amicale. Am decis să vin la Sportul Şimleu, cu care vreau să promovez în Liga a III-a”, a declarat Eduard Trinka, care se va prezenta la reunirea echipei şimleuane, sub comanda antrenorului George Zima.

Sportul Şimleu mai are în plan şi alte transferuri, dar prima dată aşteaptă tragerea la sorţi pentru barajul de promovare în Liga a III-a.

Tot în această iarnă, gruparea de sub Măgură l-ar putea pierde pe portarul Paul Cosma, care se află în pregătiri cu juniorii de la FCSB.

 


“Mă bucur că vin la Şimleu. Consider că este un pas în faţă pentru mine. Vom munci cât mai mult să reuşim să ne atingem obiectivul”.

Eduard TRINKA


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL