Connect with us

HANDBAL

Irina Ivan, dezamăgirea sezonului la HC Zalău


Transferată în vară din Franţa, handbalista nu s-a integrat la poalele Meseşului şi aventura sa la HC Zalău s-ar putea termina înainte de finalul sezonului. “Este cea mai mare decepţie a mea din ultimii 6 – 7 ani” a spus antrenorul Gheorghe Tadici


În vară, HC Zalău le-a pierdut pe cele mai experimentate jucătoare. în locul lor, Gheorghe Tadici a găsit jucătoare tinere, dornice de afirmare, care au început să dea randament la echipă.

Tot în vară, antrenorul Zalăului a căutat şi o jucătoare cu experienţă pe postul de inter. Astfel, HC Zalău a transferat-o pe Irina Ivan, care avea un CV bun. Aceasta, în condiţiile în care a jucat ani buni în Liga Naţională, la HCM Roman, “U” Cluj, Gloria Bistriţa, iar ultima dată în Franţa, la Le Havre.

“Aveam nevoie de o jucătoare care să o înlocuiască pe Irimia în zona centrală. Este o jucătoare cu calităţi bune care are şi experienţa Ligii Naţionale, la Roman, Cluj şi Bistriţa. Este adevărat că a jucat mai puţin, dar în viziunea mea nu a primit multe şanse. Merita mai multe şanse şi ca şi un termen de comparaţie o văd precum Ana Maria Dragut. Poate să aibă o ascensiune la fel ca şi Ana Maria Dragut. Şi ea a venit la Zalău fără să joace foarte mult, dar a crescut după ce a primit şanse să joace meci de meci. Sunt sigur că va deveni o jucătoare de bază pentru HC Zalău şi în mod cert se va impune şi la nivel de Liga Naţională”, spunea Tadici după transferul Irinei Ivan din vară.

Handbalista nu a apucat să facă toată pregătirea de vară cu echipa şi s-a accidentat, astfel că a ratat aproape toate jocurile amicale.

Şi după ce şi-a revenit, când s-a apelat la serviciile sale, nu a dat randamentul aşteptat, astfel că din transferul verii, Irina Ivan a ajuns dezamăgirea sezonului la HC Zalău.

Gheorghe Tadici: “Luăm în calcul inclusiv rezilierea contractului”

Deşi părea să fie pariul lui Tadici pentru sezonul 2019 – 2020, până la urmă, Ivan a fost cea mai mare decepţie a antrenorului.

Dezamăgit de evoluţiile sale şi de modul în care s-a integrat în echipă, Tadici a dat de înţeles că HC Zalău s-ar putea despărţi de Irina Ivan înainte de finalul sezonului.

“Fără nicio discuţie, Irina Ivan este pentru mine cea mai mare decepţie din ultimii 6 – 7 ani. Are în spate nişte obişnuinţe care le-a avut şi pe la echipele la care a mai fost. Vom avea o discuţie în aceste zile şi luăm în calcul inclusiv rezilierea contractului. Am crezut că ne va ajuta şi am adus-o la Zalău ca să o înlocuiască pe Raluca Irimia, dar este departe. A intrat şi la ultimul meci, iar când a fost în atac a stat apărător, iar în apărare a fost jalon”, a spus Gheorghe Tadici.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 ianuarie.

 

Sursa foto: CS Gloria 2018

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL